Pubg Mobilde 3-4 Hesapta Ban Yiyenler İçin :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
aim acıkken adama sıktıgın anda banlanıyosun 3 hesapta ban yedim ama kapalyken sıkıntı yok allahtan banlandıgım hesaplar boş ana charda sadece radar kullanıyorum ama ondan dlayı banlanırım diyede korkmuyo degilim

Üye
7 HİZMET YILI
76 lvl dun bann yedım 2000 tl basmsım oyuna g playdan butun yatırdıklarıma gerı odeme istedım bann acma falan yok mu admin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Aim açıkken ben yemedim hala oynuyorum rahat rahat okadar abartı aimle oynarsan tabiki ban yersin dostum.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim karakterimde ban yedi mesaj attım inşallah gelir ilk defa norecoil actım denemek için 2 dakika içinde hesabım gitti

Üye
7 HİZMET YILI
ben 3 hesap açtım hepsi gitti 10 dk içinde ip de değiştim yemiyor uçaktan iner inmez ban yiyorum
Post automatically merged:

Aim açıkken ben yemedim hala oynuyorum rahat rahat okadar abartı aimle oynarsan tabiki ban yersin dostum.
alakası yok adam bile vurmadan ban yiyorsun aim falan hikaye

Üye
7 HİZMET YILI
1 haftadır bende sıkıntısız oynuyodum ama dün ne olduysa sistem aimi anlıyo sanırım düşmana 3 mermi sıkar sıkmaz banlandım sonraki 3 hesaptada aynısı oldu artık açmam
Post automatically merged:

76 lvl dun bann yedım 2000 tl basmsım oyuna g playdan butun yatırdıklarıma gerı odeme istedım bann acma falan yok mu admin
aim açıkmıydı yoksa sadece sp denmi ban yedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...