Pubg Mobilde 3-4 Hesapta Ban Yiyenler İçin :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
aim acıkken adama sıktıgın anda banlanıyosun 3 hesapta ban yedim ama kapalyken sıkıntı yok allahtan banlandıgım hesaplar boş ana charda sadece radar kullanıyorum ama ondan dlayı banlanırım diyede korkmuyo degilim

Üye
7 HİZMET YILI
76 lvl dun bann yedım 2000 tl basmsım oyuna g playdan butun yatırdıklarıma gerı odeme istedım bann acma falan yok mu admin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aim acıkken adama sıktıgın anda banlanıyosun 3 hesapta ban yedim ama kapalyken sıkıntı yok allahtan banlandıgım hesaplar boş ana charda sadece radar kullanıyorum ama ondan dlayı banlanırım diyede korkmuyo degilim
Aim açıkken ben yemedim hala oynuyorum rahat rahat okadar abartı aimle oynarsan tabiki ban yersin dostum.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim karakterimde ban yedi mesaj attım inşallah gelir ilk defa norecoil actım denemek için 2 dakika içinde hesabım gitti

Üye
7 HİZMET YILI
ben 3 hesap açtım hepsi gitti 10 dk içinde ip de değiştim yemiyor uçaktan iner inmez ban yiyorum
Post automatically merged:

Aim açıkken ben yemedim hala oynuyorum rahat rahat okadar abartı aimle oynarsan tabiki ban yersin dostum.
alakası yok adam bile vurmadan ban yiyorsun aim falan hikaye

Üye
7 HİZMET YILI
1 haftadır bende sıkıntısız oynuyodum ama dün ne olduysa sistem aimi anlıyo sanırım düşmana 3 mermi sıkar sıkmaz banlandım sonraki 3 hesaptada aynısı oldu artık açmam
Post automatically merged:

76 lvl dun bann yedım 2000 tl basmsım oyuna g playdan butun yatırdıklarıma gerı odeme istedım bann acma falan yok mu admin
aim açıkmıydı yoksa sadece sp denmi ban yedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...