19 Ocak 2021 #1 ZeynelŞahin Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2020 Mesajlar 394 Çözümler 4 Tepki puanı 33 Ödüller 5 Yaş 27 5 HİZMET YILI Pubg mobilde hiledeki aimbotu daha verimli kullanmak icin pubgnin ayarlarındaki nişan yardımını kapatmak gerekiyormu ?
Pubg mobilde hiledeki aimbotu daha verimli kullanmak icin pubgnin ayarlarındaki nişan yardımını kapatmak gerekiyormu ?
Çözüm N N NoHackJustKill 19 Ocak 2021 Kapatabilirsin agam istersen 2 türlüde dene sana göre hangisi daha rahat geliyorsa. Ben kullandığımda kapatmamıştım ama sen deneyebilirsin istersen.
Kapatabilirsin agam istersen 2 türlüde dene sana göre hangisi daha rahat geliyorsa. Ben kullandığımda kapatmamıştım ama sen deneyebilirsin istersen.
19 Ocak 2021 #2 NoHackJustKill N Onaylı Üye Katılım 18 May 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 28 8 HİZMET YILI Kapatabilirsin agam istersen 2 türlüde dene sana göre hangisi daha rahat geliyorsa. Ben kullandığımda kapatmamıştım ama sen deneyebilirsin istersen. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Kapatabilirsin agam istersen 2 türlüde dene sana göre hangisi daha rahat geliyorsa. Ben kullandığımda kapatmamıştım ama sen deneyebilirsin istersen.
19 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 ZeynelŞahin Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2020 Mesajlar 394 Çözümler 4 Tepki puanı 33 Ödüller 5 Yaş 27 5 HİZMET YILI tamam brom Oyla 0 Olumsuz oyla