PUBG Mobilde yediğim hesap banını nasıl açabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Selam aleyküm arkadaşlar pubg mobil de ban yedim hesabı nasıl açarım bilgisi olan yazabilir mi?

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka pung mobile oynamıyorum ama bir önerim var belki googleye bunu yazıp sorununu hızlı bulabilirsin diye düşünüyorum yada sen banlı hesabımı acmak istiyorsun eğer öyle bir düşüncen varsa 3 partiden dolayı açma şansın baya düşük

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kanka pung mobile oynamıyorum ama bir önerim var belki googleye bunu yazıp sorununu hızlı bulabilirsin diye düşünüyorum yada sen banlı hesabımı acmak istiyorsun eğer öyle bir düşüncen varsa 3 partiden dolayı açma şansın baya düşük
Kral denedim dediğini hep boş şeyler anlatıyor lar

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hangi nedenden dolayı ban yedin onu yazsaydın ona göre cevap verebilirdik mesela 3. parti yazılımsa eğer hayatta açamazsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hangi nedenden dolayı ban yedin onu yazsaydın ona göre cevap verebilirdik mesela 3. parti yazılımsa eğer hayatta açamazsın
Kral başka biri hesaba giriş yapmış ben oyundayken çıktı girdim 4 ay ban yediniz yazıyor Du

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kral başka biri hesaba giriş yapmış ben oyundayken çıktı girdim 4 ay ban yediniz yazıyor Du
Hesabına giren kişi hile açmış olabilir mi? açmadıysa eğer şu şekilde geri bildirim at

PUBG Mobile ban kaldırma işlemleri için sırasıyla şu adımları uygulayınız.

• 1- E-posta adresinize giriş yapınız.
  • 2- Alıcı (kime) kısmına “[email protected]” adresini giriniz.
  • 3- Ardından mail içeriğinde müşteri hizmetlerine neden ban yediğinizi sorabilirsiniz. Herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız tüm detaylarıyla birlikte yazıya eklemenizi öneriyoruz. Ayrıca maili Türkçe yazabilirsiniz.
  • 4- İlgili mail içeriğine ayrıca oyun tarafından size gönderilen ban sebebini, ban tarihini, karakter ID ve hesabı adınızı yazmayı unutmayınız.
  • 5- Tüm bu işlemlerin ardından eğer haksız yere ban yediyseniz PUBG Mobile ekibi banınıızı kaldıracaktır.
E-posta üzerinden iletişime geçmek yerine oyuna girdiğinizde sizi karşılayan ekranda “Talep Oluştur” butonuna tıklayarak 3. adımdan itibaren aynı şekilde uygulayabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Banınızı açamazsınız hocam, banlayan yetkilinin affına bağlıdır şansınız, manuel olarak bir iş yapamıyorsunuz maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Açamazsın dostum zor bir ihtimal pub g ekibi bu konuda acımasız baya

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
imkanı yok açılmaz bekliyiceksin ben 10 yıl yedim çocuklarıma miras bırakırım artık

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kaldıramazsın süresinin bitmesini beklemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...