Pubg Mobile 0.12 Güncelleme Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba sevgili Memory Hackers ailesi. Oyunu dün güncelledim ve bugün rastgele bir odaya girdiğim zaman bu emülatör atın, emülatörsün gibisinden insanlar söylemeye başladılar. Odaya girdiğimiz zaman eskiden böyle bir durum yoktu. İnsanlar sadece sorarak öğreniyorlardı ancak şimdi direkt görüyorlar herhalde. Emülatör olup olmadığımızı oyun içi ayarlardan kapatma gibi bir olay var mı? Yoksa artık mobilden giren herkes emülatör olanları direkt fark edecek mi? Bu konuda herhangi bir fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
0daya gırınce fotograf uzerınde zaen goruluyor bılgısayar resmı ,oncedende vardı

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
0daya gırınce fotograf uzerınde zaen goruluyor bılgısayar resmı ,oncedende vardı

Normal oda kartı ile kurulan odalarda evet zaten görülüyordu. Ancak Global'den herhangi bir bayrağa gidince görünmüyordu. Artık görünüyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yeni guncellemeyle geldi

Kapata bilse idik güzel olurdu. Odalara almıyorlar bildiğin :d Sanki Çarpraz eşleşme ile emülatör denk gelmiyor, öyle zannediyorlar herhalde. Bu güncellemeyi zaten çok beğenmedim iyice çocuk oyununa dönüyor. Parasını verip Battlefield 5 FireStorm kokusu alıyorum şahsım adına hayırlısı bakalım.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yeni update ile eklemiş olabilirler. Fakat burada PUBG nin aptallığı söz konusu. Emülatörler ile mobiller aynı odaya giremese böyle bir durum yaşanmaz zaten. Madem Tencent olarak sen oyunun için official bir emülatör yaratıyorsun paraya kıyıp ekstra bir server al yada servere rule koy emülatör ile mobiller aynı oyuna, aynı maça giremesin.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hıle acılıyo kutucuk ekranda kalıyo press f6 esp ıs not workıng yazıyo bunu nasıl duzeltebılırım

Ekran çözünürlük ayarını belli ki emülatörde de ayarlayamamışsın. Ekran çözünürlüğün kaç ise emülatör ayarlarını da ona göre yap. Eğer yapamaz isen de konunun bu başlık ile bir alakası yok kardeşim, sana zahmet forumda ki şu açılan konuya git orada yardımcı olacaklardır.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yeni update ile eklemiş olabilirler. Fakat burada PUBG nin aptallığı söz konusu. Emülatörler ile mobiller aynı odaya giremese böyle bir durum yaşanmaz zaten. Madem Tencent olarak sen oyunun için official bir emülatör yaratıyorsun paraya kıyıp ekstra bir server al yada servere rule koy emülatör ile mobiller aynı oyuna, aynı maça giremesin.

Ağzına sağlık bende aynısını kendi kendime söylemiştim. Artı eskiden Nox - Ld gibi diğer arayüz programları ile girince mobil olarak sayılıyordun ve bu nerede ise artık ban sebebine giriyor. Zaten ben emülatör olarak girince de mobille karşılaşıyorum, mobilden girince emülatör ile de karşılaşıyorum. Çarpraz sunucu amacın senin tamamen ayrım olması gerekir iken gidip saçma sapan şeyler yapıyorsun. Açık konuşmak gerekir ise iyice çocuk oyununa dönüyor, gelen güncelleme ile drop üstüne drop giriyor oyuna. Yakın zamanda 0.12.5 gelecekmiş bakalım ne yapacaklar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
senı odadan attıkları zaman pcden oyuncu ile gene karsılasıcaklar sonucta

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynen hocam ben hem pc de hemde telefonda oynuyom telefonda bakıyom arkadaşlarım pc den oynuyo onlar daha fazla kill alıyor ondan dolayı artık hiç telefondan oynayasım gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...