Pubg mobile 0.15 güncellemesi sonrası ban yiyenler buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba bu sabah 9.30 gibi hesabıma giriş yapamadım "veri değişimi. bağlantı koptu" hatası aldım başka hesaptan bu hesabıma profiline bakmak istedim ve ranklar sıfırlanmış vaziyetteydi ve akşam üzeri tekrar şansımı denemek için bir kez daha girdim dedim hesabım ayın 25 ine kadar yani 1 haftalık ban yediği yazıyordu şimdi sorum şu ban açıldığı zmn ranklarim eski haline gelicekmi çünkü as olucaktim benim için önemli idi çünkü bunu çok merak ediyorum ve bunu yaşayan başka arkadaşlar oldumu yardımlarınızı bekliyorum iyi günler...!!!???

Üye
8 HİZMET YILI
ban açıldığı zaman rank düşüşü olacaktır gümüşe yada bronza düşersin eğer hileden dolayı banlandıysan ama başka bişeyden banlandıysan rank düşmez liyakat düşer...

Üye
6 HİZMET YILI
Bu güncellemeden sonra herkeste aynı sorun var saglam güncelleme geldi hilelerde calısmıyor artık kimsenin Araplardan başka.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Knk dürüst ol burdaki hileyı kullanıp ban yediğin için ağlamıyorsun dımı çünkü ge elde öyle oluyor hileyı kullanıp ban yıye ler geşıp konu açıp ağlıyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
bu güncelde herkes ban yiyor yanışlıkla arkadaşım bot biri hem mobilden oynuyor ban yedi 10 yıllık ama bugün akşam ban açıldı nasıl kimse anlamadı :uwot:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Elbette rank düşüşü olacaktır ama şuna her zaman dikkat etmelisin hile ile oynayacaksan belli etmeden oynamalısın

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
SON GÜNCELLEMEDE SAĞLAM ÇALIŞIYOLAR AMA BAŞARIYOLAR MEMORYHACKERS GRUBUDA ZATEN AİM BOT KISMINA BAN RİSKİ DİE BELİRTMİŞ ONU BİLEREK KULLANIYOSANIZ BANLANDIĞINIZDA ŞAŞIRMAYIN DERİM

Üye
7 HİZMET YILI
guncel hile cıkmıyor sayfada lınk varmı atarmısın
Post automatically merged:

31 08 güncellemesi duruyor aimbot acmıyoruz ban riski var die

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
GÜNCEL HİLE VARMI ARAŞTIRMADIM ZATEN GEREKTE KALMADI BEN İSTEDİĞİMİ ELDE ETTİM ARTIK 10. SEZONA :)

Üye
7 HİZMET YILI
şuan görme sorunu var dogrumu ben göremıyorum günceleme oldumu benı öldüreni izledım bal gibi görüyor demek farklı hile olsa calısıyor hileli alıstık en azından görme kullanıyorum şuan zevksız gelıyor bu sitenin yeni güncelleme yaptımı ?

Üye
6 HİZMET YILI
şuan görme sorunu var dogrumu ben göremıyorum günceleme oldumu benı öldüreni izledım bal gibi görüyor demek farklı hile olsa calısıyor hileli alıstık en azından görme kullanıyorum şuan zevksız gelıyor bu sitenin yeni güncelleme yaptımı ?
Yok daha yapmadı 2 gün oldu bekliyoruz

Üye
7 HİZMET YILI
memory hackers yetkilleri oyundan zevk alamıyoruz en azından görme hilesi için çalışmalarınızı bekliyoruz teşekkürler oyun sarmıo yoksa sabahlıcaktım yatıcam mecbur :)

Üye
7 HİZMET YILI
işi gücü bıraktım sabah akşam hem telefondan hem bilgisayrdan bakıp duruyorum. memorysiz pung mobil oynamıyor ciddi bu hile olmazsa dah oynamam bu oyunu her tarafta hile var yetkili arkdaşlar bari yüreğimize su serpecek birşey söyleseydiniz bir açıklama yada duyuruda görmedim. hile güncellenecek mi ?

işi gücü bıraktım sabah akşam hem telefondan hem bilgisayrdan bakıp duruyorum. memorysiz pung mobil oynamıyor ciddi bu hile olmazsa dah oynamam bu oyunu her tarafta hile var yetkili arkdaşlar bari yüreğimize su serpecek birşey söyleseydiniz bir açıklama yada duyuruda görmedim. hile güncellenecek mi ?

Herkese merhaba bu sabah 9.30 gibi hesabıma giriş yapamadım "veri değişimi. bağlantı koptu" hatası aldım başka hesaptan bu hesabıma profiline bakmak istedim ve ranklar sıfırlanmış vaziyetteydi ve akşam üzeri tekrar şansımı denemek için bir kez daha girdim dedim hesabım ayın 25 ine kadar yani 1 haftalık ban yediği yazıyordu şimdi sorum şu ban açıldığı zmn ranklarim eski haline gelicekmi çünkü as olucaktim benim için önemli idi çünkü bunu çok merak ediyorum ve bunu yaşayan başka arkadaşlar oldumu yardımlarınızı bekliyorum iyi günler...!!!???
ben yaşadım puanın sıfırlanır

ben yaşadım puanın sıfırlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...