Üye
ban yemeden kullandım
Öncelikle LD Player’ın Ayarlar kısmından Kök Dizini aç daha sonra işlemleri tekrar dene olacaktır.benim sana ulaşmam lazım tw falan veririm bi bak gözünü sevim 1 aydır daha yapamadım ben mi malım nerde yalnış yapıyorum
Onu açınca LD Player Root’lu olur. Zaten Root=Kök Dizinonu açınca kendini rootlucakmı game guardian çalışmıyor ki rootlumu rootsuzmu dıye soruyor
İlk defa duyuyorum lütfen videoyu izle ve adımları tek tek uygula yani kişisel hataların çözümünü sadece sen bulabilirsinherşey güzel ilerliyor şimdi peki ben bu obb yi nasıl kopyalıcam bu emulatörde geçersiz dosya diyor
Zaten ES Dosya Yöneticisi ile yapakcasın tüm işlemleritamam buldum es file dan taşıyabıldım
ld player rootlu oldugu icin dual space kurmana gerek yok sanırımyok sildim geri yükledimyine değişen bişe yok bu seferde programı durduruyoraglıcam artık ekrana elimi sokacam yüzdüm yüzdüm herşey atmam kuyruguna geldim gene takıldım ya ne diyim
aynen bende denedim simdi dual space durduruluyor dual space olmadan da bypass yaparken oyundan atıyorHem dualsız da denedim bu sefer de game guardianda fazla sonuc buluyor en yüksek og lıyı alıyorum oyundan atıyor