- Yasaklandı
GUEST hesapla deneyebilirsin ban yemeyene kadar devamAga Ban Yeme Riski Var![]()
Tmm Öyle YapıcamGUEST hesapla deneyebilirsin ban yemeyene kadar devam![]()
Deniz olacak o da şimdi şöyle Dual Space kullanmanın amacı hesap ban yiyince PUBG Mobileyi silsen bile GUEST hesapla tekrar giriş yapamıyorsun ama Dual Space bu sorunu ortadan kaldırıyor silmedende yeniden PUBG Mobile oluşturup GUEST hesap açabilirsin. Bana soracak olursan ben LD Player’ı silip tekrar yüklemeye üşenmiyorum.Kardeşim ben buldum sanırım Burak özdemir YouTube kanalında dual kullanmayın diyip bi link atmış onu dene bi
Ben klonlayıcı kullanmadan oynayabiliyorum ama tabi ki klonlayıcı kullanmak avantaj ama sorun çıkarıyor ben hiç uğraşamam mesela herkesin kendi zevkine kalmışdata obb çözüm değil sorun klonlayıcılar
Sırf bu yüzden kullanmıyorum işte ama telefondan kullancaklar videoda ki gibi Dual Space kurabilir görünüşe bakılırsa telefonlarda sorun çıkarmıyorSildim tekrar yükledim zaten dual durdurup duruyor sistem gereksinimi desteklemiyor diyor
Çok fazla sonuca gerek yok sen zaten PUBG Mobileyi seçeceksin tek önerim ByPass işlemini Tencent logosunu görünce aktif et oyun açılınca yaparsan atabilirPeki ben dualsız nasıl kullanacam dualsız açınca gg cok fazla sonuc buluyor ve en yüksek MB lı olanı açıyorum daha bypas aktif olmadan oyundan atıyor
Rica ederim. Genellikle en üstte oluyor ve yanında başka ibare olmaz sadece PUBG Mobile yazar onu seçmen gerekiyorİşte o çıkan pubg mobile dan birden fazla var hangisini seçeceğimi bilmiyorum ve öyle yapıyorum zaten daha yazı gelmesen açmıştım tekrar denicem sağol yarsımın için
Droplanma herkeste mevcut Tencent Gaming Buddy gibi stabil değil malesefLdplayer çok kasıyor bunun için bir çözümün var mı
Ben klonlayıcı kullanmadan oynayabiliyorum ama tabi ki klonlayıcı kullanmak avantaj ama sorun çıkarıyor ben hiç uğraşamam mesela herkesin kendi zevkine kalmış![]()