- Konuyu başlatan
❤️
Seçkin Üye
Doğru ama ben telefondan oynamıyorum malesefklolayıcı kullanmadan kullanabilmek için root lazım
Doğru ama ben telefondan oynamıyorum malesefklolayıcı kullanmadan kullanabilmek için root lazım
Program rootlu zaten o yüzden kullanabiliyoruzklolayıcı kullanmadan kullanabilmek için root lazım
yani com tencent.ig yi zipten çıkarıp dosya olarakmı atcaz misceknk bu datayı da mı misce atcaz
Evet herşeyi misce at sonra es programıyla taşı yerlerineknk bu datayı da mı misce atcaz
sende çalıştımı ben denemedim dahaEvet herşeyi misce at sonra es programıyla taşı yerlerine
Zipten çıkarman gerekiyor zaten ister LD Player'a RAR uygulamasını yükle orada çıkar istersen PC'de çıkar Misc'e at sonra Data dizine taşı fark etmez önemli olan data dizininde com.tencent.ig klasör ve dosyalarının mevcut olmasıdır.yani com tencent.ig yi zipten çıkarıp dosya olarakmı atcaz misce
Çalıştıda program oynanmicak derecede kasıyorsende çalıştımı ben denemedim daha
Bilgisayar özelliklerinin en az yarısını LD Player'a vermeni öneririm. Ayarlar kısmından Gelişmiş sekmesi altında İşlemci ve RAM seçimini yükseltmelisin.Çalıştıda program oynanmicak derecede kasıyor
Hepsi sonda onların hala oynanmıyor sesler bile donarak geliyorBilgisayar özelliklerinin en az yarısını LD Player'a vermeni öneririm. Ayarlar kısmından Gelişmiş sekmesi altında İşlemci ve RAM seçimini yükseltmelisin.![]()
Bilgisayar özelliklerin yetersiz o zamanHepsi sonda onların hala oynanmıyor sesler bile donarak geliyor
Program rootlu zaten o yüzden kullanabiliyoruz
Yok artık nasıl kasıyor o zamanFormat atmam gerekiyor 8 GB RAM i5 1050 ti var
Game Guardian olmadan olmaz ama Dual Spaceyi kullanmak sana kalmış çünkü hesap banlanınca tekrar GUEST açabilmek için emülatörü silip tekrar oluşturman gerekiyor. Dual Space ile tekrar oyunu ekleyip GUEST hesap açabilirson tercih seningame guardian dual spaceye felan ihtiyaç varmı
ikisinide yükliim ben bunlarıda misce atcaz heraldeGame Guardian olmadan olmaz ama Dual Spaceyi kullanmak sana kalmış çünkü hesap banlanınca tekrar GUEST açabilmek için emülatörü silip tekrar oluşturman gerekiyor. Dual Space ile tekrar oyunu ekleyip GUEST hesap açabilirson tercih senin![]()
Bunun yeri burası değil ayrıca Forum Kuralları Bilgileri kısmını incele lütfenBeyler nasıl konu açarım help
Videoyu izle lütfen her şey aşama aşama anlatılıyor LD Player'da dosyarları Misc'e atmadan göremezsin zatenikisinide yükliim ben bunlarıda misce atcaz heralde