Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ben telefon'dan bahsetmiştim klonlayıcılardan kanyaklı ban sorunu var rootsuz telefon'da da klonlayıcı gerekiyor rootlu telefonlar'da yapmak daha basit

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben telefon'dan bahsetmiştim klonlayıcılardan kanyaklı ban sorunu var rootsuz telefon'da da klonlayıcı gerekiyor rootlu telefonlar'da yapmak daha basit
DualSpace telefonda çalışıyor videodaki Deniz ban yemedi uzun zamandır deneyebilirsin tabi GUEST hesapla :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@NYMPHET ben indirdim apksını indirdim obb yi kopyaladım oyuna gırdıgımde
download failed because the external storage is full hatası alıyorum

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@NYMPHET ben indirdim apksını indirdim obb yi kopyaladım oyuna gırdıgımde
download failed because the external storage is full hatası alıyorum
Depolama alanın dolu diyor ama neden böyle bir hata verdi bilgim yok bence PUBGyi sil videoyu izleyerek adımları tekrar uygula :)

Üye
7 HİZMET YILI
her şeyi 3 kere yapmama rağmen versioynu 8.0 dan 8.5 e çekemiyorum. video da kullandığınız data dostası 106 mb iken bize veridğiniz linkte 17 mb acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor?

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her şeyi 3 kere yapmama rağmen versioynu 8.0 dan 8.5 e çekemiyorum. video da kullandığınız data dostası 106 mb iken bize veridğiniz linkte 17 mb acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor?
Hayır tekrar dene lütfen herkes Version 0.8.5.9354 olarak kullanıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
emeklerin için teşekkür ederim dostum lakin ciddi anlamda olmuyor videoyu teker teker izleyerek yapıyorum 8.0 dan 8.5 e geçmiyor sürüm.datayı bir daha upload edebilir misin? benim senden indirdiğim data dosyası 56 mb senin video da gösterdiğin 106 burada sence bir sıkıntı yok mu?

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
emeklerin için teşekkür ederim dostum lakin ciddi anlamda olmuyor videoyu teker teker izleyerek yapıyorum 8.0 dan 8.5 e geçmiyor sürüm.datayı bir daha upload edebilir misin?
Upload alıntı NOT kısmında bu bilgi mevcuttur. DATA klasörünün içindeki com.tencent.ig klasörünü android/data klasörüne kopyalanmalıdır. Üzgünüm yapabileceklerim bu kadar malesef :confused:

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayırlı Günler arkadaşlar Video'da Anlatıldığı Gibi Her Şeyi Yaptım Fakat Oyuna Girip BayPass Sırasında Güncelle Yapıyorum Tekrar Giriyorum BayPass Biterklen Oyundan Atıyor Bu Konuda Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim. Bu Arada LDplayer'den Yapıyorum

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hayırlı Günler arkadaşlar Video'da Anlatıldığı Gibi Her Şeyi Yaptım Fakat Oyuna Girip BayPass Sırasında Güncelle Yapıyorum Tekrar Giriyorum BayPass Biterklen Oyundan Atıyor Bu Konuda Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim. Bu Arada LDplayer'den Yapıyorum
ByPass işlemini Tencent logosunu görünce yapman gerekiyor. Diğer türlü oyundan atabilir. :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hepsiyle kullanılır ama hesap ban yerse diye sen yinede GUEST hesap kullan. :200iq::brainfree:
dostum guest hesapla kullanmanın zaten bi mantığı yok hileyi kullanırsak rank kasmak için kullanırız onuda main hesapta kasarız. Yani en ufak bile bir risk var ise kullanmaya değmez zaten ama tabi ki emeğe saygı yani o kadar uğraşmışsın eline sağlık.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
ld playerde 2 saniye donuyo 1 saniye ilerliyo ekran loby de bile bi cözümü yokmu bunun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...