IOS için mevcut hileler var lakin hem JailBreak gerekiyor hemde uzun bir serüven. Emülatörde sorunsuz kullanıyorum deneyebilirsinGüzel paylaşım fakat bir tek İOS için çıkartamadınız gitti valla
Emülatör ne yazık ki beni deli ediyor bu neden ile mobilden oynamayı tercih ediyorum.IOS için mevcut hileler var lakin hem JailBreak gerekiyor hemde uzun bir serüven. Emülatörde sorunsuz kullanıyorum deneyebilirsin
Tencent Gaming Buddy ne yazık ki Ten Protect ile hileye karşı korunmaktadır. LD Player kullanmaya devam edeceğiz.güzel konu fakat tencent gaming budy emulator için de çıkarsa çok güzel olur. beklemedeyiz şimdiden teşekkürler.
bilgisayarım pekte iyi değil LD player da kasmalar oluyor malesefTencent Gaming Buddy ne yazık ki Ten Protect ile hileye karşı korunmaktadır. LD Player kullanmaya devam edeceğiz.
benim bilgisayar çok iyi olmasına rağmen yinede kasmalar oluyor dostum LD Playerden kaynaklı sanırımbilgisayarım pekte iyi değil LD player da kasmalar oluyor malesef
daha iyi bir emülatör biliyor musun ?benim bilgisayar çok iyi olmasına rağmen yinede kasmalar oluyor dostum LD Playerden kaynaklı sanırım
koplayerdaha iyi bir emülatör biliyor musun ?
yapabilen varmı bende açılıyor ama hiç biri aktif olmuyor anlamadım acil yardım
Öncelikle oyunu telefondan mı oynuyorsun emülatörden mi onu söyler misin?beyler oyun korumalı hatası alıyorum yardımm
Normal hesapla girilebilen APK’lar ücretle satılıyor. Bu paylaştıklarım ücretsiz ve emin olun o BAN atmayan dediğiniz APK’lara bile güvenip emeğimle rank level kastığım hesapla girip hile açmam o yüzden GUEST hesapla deneyin diyorum ki sorun olursa yenisini açarsınız olmazsa rank ve level kasmaya devam edersiniz. Diğer taraftan anlatım videosunu gün içinde eklemeyi düşünüyorum. Görsel olarak yapmak daha mantıklı ama yinede videoyu izlemeyen arkadaşlar var malesef o yüzden yazarak anlattımÇok Uzun Anlatmışın ama yinede eline sağlık ilk yapacak olan kişilerin kafası karışabilir ayrıca mod apk ve obb verdiklerin normallerden farklı ban sorunu olabilir fakat buna çözüm olarak guest yazmışın normal hesab'a girebilecek ve ban atmayacak data obb ve apk var ayrıca kök dizine kadar yetki vermişin bunlar sıkıntı klonlayıcı uygulama daha iyi yani orda pek anlamadım galiba ama telefon root'lu yada root izni verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?