Bulabiliyorsan bizimle de paylaş be vicdansız niye böyle yapıyorsun ki O değilde ücretli APK'yı nasıl paylaşıyorlar hem para veriyorlar az da değil 75₺ -100₺ yani
zamanında paylaştım ama malesef konum bi zaman sonra kitlendi açtırma istediği yoladım kabul etmediler daha'Da bi daha konu açamam üşengecim o konumu açarlarsa paylaşıcam
selamlar,
Pubg scriptte bir problem olabilir mi ?
Video anlatımı seyrettim ve aynısını ldplayer üzerinde denedim. Fakat script çalıştırıldığında yani bypass işlemi tamamlanıyor fakat anten aktif edildiğinde oyundan direk atıyor. Bunun nedeni ne olabilir ?
Oyundan atma bende de mevcut malesef İnternet üzerinden başka bir SCRIPT bulup deneyebilirsiniz önemli olan SCRIPT'in ban atırmaması bence oyundan atması sorun değil çünkü herkeste atıyor.
Sorun hakkında bilgim yok ama ya internet bağlantınız kötü olabilir ya da emülatör kullanıyorsanız yeterli RAM kapasitesi verilmemiştir. SCRIPT'i çalıştırınca oluyorsa Tencent logosunu görünce ByPass işlemlerini yapın diğer türlü oyun hem donar hemde oyundan atar.
Oyundan atma bende de mevcut malesef İnternet üzerinden başka bir SCRIPT bulup deneyebilirsiniz önemli olan SCRIPT'in ban atırmaması bence oyundan atması sorun değil çünkü herkeste atıyor.
Sorun hakkında bilgim yok ama ya internet bağlantınız kötü olabilir ya da emülatör kullanıyorsanız yeterli RAM kapasitesi verilmemiştir. SCRIPT'i çalıştırınca oluyorsa Tencent logosunu görünce ByPass işlemlerini yapın diğer türlü oyun hem donar hemde oyundan atar.