Keşke lazer dürbün ile veya dp ile video atsaydın daha sağlıklı olurdu. Lazer dürbün de veya DP 4x te nasıl titreme? Çünkü m4 3x ve 6x te bende de böyleydi titreme oranı.Evet, biliyorum sekmemeyi değil dürbün sarsıntısı kaldırıyordu ama işte bende olmadı nedense. Dosya güncellenmedi dimi eksi paylaştığın dosya? Ona göre tekrar deyim olmadı?
Buyrun arkadaşlar:Amacım konuyu baltalamak değil, bende niye olmuyor merak ediyorum.
İyide hocam zaten lazerde minimum titriyor, onun titremesinin kalkması için config grup risk almaya değmez ki. Ancak 3-4-6x'deki ekran titremesi gidiyorsa bir amacı olur. Konuyu açan arkadaş sadece lazerde falan çalışıyor demediği için ve lazerdeki titremeyi önemli görmediğim için denemedim.Keşke lazer dürbün ile veya dp ile video atsaydın daha sağlıklı olurdu. Lazer dürbün de veya DP 4x te nasıl titreme? Çünkü m4 3x ve 6x te bende de böyleydi titreme oranı.
Dostum apkyı silmeden yüklediğin için çalışmıyor lütfen f9 a bas ayarlara gir uygulamalar kısmında oyunu sil işlemleri öyle yapEvet, biliyorum sekmemeyi değil dürbün sarsıntısı kaldırıyordu ama işte bende olmadı nedense. Dosya güncellenmedi dimi eksi paylaştığın dosya? Ona göre tekrar deyim olmadı?
Buyrun arkadaşlar:Amacım konuyu baltalamak değil, bende niye olmuyor merak ediyorum.
eline koluna sağlık kullanıyorum gerçekten mükemmel
TR: Main hesabınızda kullanabilirsiniz. Ban yok.
EN: You can use it in your main account. No ban.
Kurulum[TR]:
1) Öncelikle size vereceğim ZIP dosyasını indiriyorsunuz ve bir klasöre çıkartıyoruz.
2) "Android/data/com.tencent.ig(global için)" klasörün ismini değiştiriyoruz.
3) Kurulu olan PUBG'yi silip vermiş olduğum 32bit APK'yı kuruyoruz.
4) Ardından çıkardığımız OBB dosyasını "Android/obb/com.tencent.ig(global için)/Buraya yapıştır."
5) İsmini değiştirdiğimiz "com.tencent.ig" dosyasının ismini eski haline getiriyoruz.
6) Oyuna gir ve tadını çıkar.
Steps[EN]:
1) Download and extract the ZIP file.
2) Rename the "android/data/com.tencent.ig" folder.
3) Delete your pubg and install 32bit apk.
4) Paste the OBB File here "Android/obb/com.tencent.ig(for global)/Paste here."
5) Change the renamed folder back to "com.tencent.ig"
6) Open the game and enjoy.
Last Update: 17.01.2022
Status: Undetected
Version: Global 1.8
Features:
No Shake
%50 No Recoil
All gun working
Android and PC
DOWNLOAD:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
NOTE:
TR:Bu config sadece shake efektin kaldırır ve bir miktar sekmeyi azaltır.
Yakında No Recoil config gelecek çalışmalarım devam ediyor. Sabırlı olun lütfen
EN:This config is just No Shake and 50% No Recoil. My work continues for
only No Recoil Config. Please wait it will come soon
27. sn'de siliyorum zaten es dosya yönetici üzerinden. uygulamalrdan silmekle aynı şey.Dostum apkyı silmeden yüklediğin için çalışmıyor lütfen f9 a bas ayarlara gir uygulamalar kısmında oyunu sil işlemleri öyle yap
bence çok fark eder sen bilirsin yine27. sn'de siliyorum zaten es dosya yönetici üzerinden. uygulamalrdan silmekle aynı şey.
Onuda denedim olmadı hocam, emülatörde çalışmıyor olabilir.bence çok fark eder sen bilirsin yine