aynen kanka bende senin gibi düşünüyorum izlemede çok fazla belli olucaktır ban riski çok yüksek %50 recoil ler daha iyi olabilirHocam öncelikle eline sağlık Bu no shake izlemede çok belli olmaz mı. Çünkü videoda mg3 nerdeyse crosshair oynamıyor bile. Eski 1.5 - 1.6 sürümlerindeki gibi titremeli gelirse tadından yenmez. Veya en azından %50 recoilde olur. Bu tarz configler izlemede çok belli oluyor. Eline emeğine sağlık
ya kanka izleme çok belli olucagini düşünüyorum ban durumu oldukça fazlaİş yapar ama ban durumu var, mı deneyen var mı forumdan ?
dostum mesaja bakabilir misin ?Arkadaşlar no recoil olmadığı için no shake çok sırıtmıyor ayrıca izleyici modunda kontrol ettim hiç belli değil yine tabii ki kullanıp kullanmamak size kalmış.
bilgilendirme için sağ ol hocam kullanıcamArkadaşlar no recoil olmadığı için no shake çok sırıtmıyor ayrıca izleyici modunda kontrol ettim hiç belli değil yine tabii ki kullanıp kullanmamak size kalmış.
what happened to youThough this might be undetected at the moment I will suggest to use this if you are just having fun and do not want to loose your account.
Bu configden banlandigina eminmisinhani ban yoktu :? kullanmayın bütün configler banlatıyor