Onaylı Üye
baya iyi olmuş, good work
Pubg hepsinde çalışıyor Modül şuan beta'da çok fazla özelliği yok Esp safe güzelHocam normal sürüm de oluyor mu yoksa sadece betada mı oluyor
Root atmaya gerek var mıPubg hepsinde çalışıyor Modül şuan beta'da çok fazla özelliği yok Esp safe güzel
Magiskv23 sürümünde çalışıyor demişlerdi
Bende magisk v24.3
64bitde çalıştı
Sanırım beta aşamasında olduğu için program 32 bit ise oyunun belki çalışmayabilir.
Riru kurdunmu v26Hocam 24.3 sürüm magisk var bende dediklerini harfiyen yaptım ama olmadı neyden olabilir
Riru kurdunmu v26
Evet kurdum altında dil işareti ve riru is working normally loaded 1 modules , .Oleg yazıyor videoda baktım sende öyle bişey yazmıyor ondan alakalimi acabaRiru kurdunmu v26
Evet kurdum altında dil işareti ve riru is working normally loaded 1 modules , .Oleg yazıyor videoda baktım sende öyle bişey yazmıyor ondan alakalimi acaba
Riru kurdunmu v26
Tamam çok teşekkür ederim bana sadece esp lazım zatenBendeki kurulu riru'yu hile modülünün yanında verdim zaten ama bilmiyorum beta da olduğu için bazı sistemlerde calismiyomus magisk 23.0 çalışıyor diyorlardı bende 24.3 de çalıştı
Pubg 1.9 wall hack diye konu acicam. Birazdan o hileyi denersin
Evet harfi harfine yaptım hepsini configlerin vs. Hepsi calisti termuxuda denedim şimdi oda olmadı o önemli deglde esp önemli
Termux globalde problem kaldırıcam konuyu sadece Kore ve taiwanda temizEvet harfi harfine yaptım hepsini configlerin vs. Hepsi calisti termuxuda denedim şimdi oda olmadı o önemli deglde esp önemli