lan sen hiledenmı yakınıyon her hile 10 dk ban atar artık loopa dusmussun hile dosyalarını temızle ve hesaba 1 2 gün giriş yapma rapordan ban yısosun sureklı yenı hesapla gir ama10-15 dakika lut yapmışım,son 8 kişi kalmış,gördüğüm ilk adama sprey attım 10 dakika ban. Arkadaşımla oda açıp hangar atarken 10 dakika ban. Gece arkadaşlarla takım halinde oynarken 10 dakika ban. Bu nedir arkadaş. Gerçekten hile kullandığımı düşünüyorsa sistem, kanıtıyla birlikte 10 yıl banlayın! Hak etmişizdir. Lakin bu 10 dakika ban saçmalığı da nedir? Hile kullanmadım.!!!
10 dakikayı rapor yediğinde alıyorsun seni izliyorlar hileysen basıyolar 10 dakka yiyorsun10-15 dakika lut yapmışım,son 8 kişi kalmış,gördüğüm ilk adama sprey attım 10 dakika ban. Arkadaşımla oda açıp hangar atarken 10 dakika ban. Gece arkadaşlarla takım halinde oynarken 10 dakika ban. Bu nedir arkadaş. Gerçekten hile kullandığımı düşünüyorsa sistem, kanıtıyla birlikte 10 yıl banlayın! Hak etmişizdir. Lakin bu 10 dakika ban saçmalığı da nedir? Hile kullanmadım.!!!
@kingangel10-15 dakika lut yapmışım,son 8 kişi kalmış,gördüğüm ilk adama sprey attım 10 dakika ban. Arkadaşımla oda açıp hangar atarken 10 dakika ban. Gece arkadaşlarla takım halinde oynarken 10 dakika ban. Bu nedir arkadaş. Gerçekten hile kullandığımı düşünüyorsa sistem, kanıtıyla birlikte 10 yıl banlayın! Hak etmişizdir. Lakin bu 10 dakika ban saçmalığı da nedir? Hile kullanmadım.!!!
pubg hileler bölümünde spoofer olcak onu kullanabilirsin10-15 dakika lut yapmışım,son 8 kişi kalmış,gördüğüm ilk adama sprey attım 10 dakika ban. Arkadaşımla oda açıp hangar atarken 10 dakika ban. Gece arkadaşlarla takım halinde oynarken 10 dakika ban. Bu nedir arkadaş. Gerçekten hile kullandığımı düşünüyorsa sistem, kanıtıyla birlikte 10 yıl banlayın! Hak etmişizdir. Lakin bu 10 dakika ban saçmalığı da nedir? Hile kullanmadım.!!!
try to reinstall gameloop or new microsoft windowsI made lut for 10-15 minutes, the last 8 people remained, I sprayed the first man I saw, ban for 10 minutes. Ban for 10 minutes when I open a room with my friend and throw a hangar. 10 minutes ban when playing as a team with friends at night. What is this friend? If the system really thinks I'm cheating, ban him for 10 years with proof! You are right. But what is this 10-minute ban bullshit? I did not use cheats.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?