Pubg Mobile 1.4 10 Dakika Ban Sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
1.4 Güncellemesinden sonra config kullandıktan sonra ilk elde veya 2. 3. elde 10 dakika ban yiyoruz bunun çözümünü bulamayız mı

I want to feel alive
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Güncel sekmeme config kullanman lazım m62 6x ve akm 6x atma mümkünse 6x takma bu silahlara

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
fake hesapta 10 yıl yedim sekmeme config yüzünden sekmeme açma bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Reis büyük ihtimalle hile fixlenmştır daha güncel config kullan yoksa 10 yıl ban yersın hesabın gıder

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk sürüm at düzelio istersen anlatım yada youtubeden bakabilirsin

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
config fix olabilirmi dikkat et hesabın ban yemesin güncel bir config dene youtubeden araştır yakın tarihte config paylaşanlar vardır illaki

Üye
5 HİZMET YILI
Güncel sekmeme config kullanman lazım m62 6x ve akm 6x atma mümkünse 6x takma bu silahlara
Valla kral o silahlar ile lazer takıp bot bile vursam ban yiyorum mesela 3 dakika önce tekrardan yedim çıldırıcağım artık
Post automatically merged:

config fix olabilirmi dikkat et hesabın ban yemesin güncel bir config dene youtubeden araştır yakın tarihte config paylaşanlar vardır illaki
Güncel config kullanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yetkililer iş başında yani :D
adamlar confige sekmemeye yani wolftü deki player a bile ban atarken bizim wolftünün ogleri oyunla hiç ilgilenmiyor :(
dostum yeni configler araştır youtubdan eskileri fix yedi diye biliyorum aman dikkat et hesabın ban yemesin :)

Üye
5 HİZMET YILI
yetkililer iş başında yani :D
adamlar confige sekmemeye yani wolftü deki player a bile ban atarken bizim wolftünün ogleri oyunla hiç ilgilenmiyor :(
dostum yeni configler araştır youtubdan eskileri fix yedi diye biliyorum aman dikkat et hesabın ban yemesin :)
Güncel configler arıyorum yeni paylaşılan configleri yapıyorum ama hayla ban yiyorum :'(

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kullandığın config güncel olduğunu sanıyorsan oyunun sürümüne dikkat ediceksin güncelse ve indirdiğin yerde senin güncel sandığın ama aslında eski bir config olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...