3 May 2020 #41 mendeboor M Uzman Üye Katılım 19 Mar 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 3 Yaş 41 6 HİZMET YILI Hilelerle beraber oynadığın için nasıl ban atıolar ya. Ya tekli yada ikili Squad girdiğinde ne olacak. Bence sen kendi hilenden yemişsindir.
Hilelerle beraber oynadığın için nasıl ban atıolar ya. Ya tekli yada ikili Squad girdiğinde ne olacak. Bence sen kendi hilenden yemişsindir.
3 May 2020 #42 sonsuzcdl S Seçkin Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 299 Tepki puanı 9 Yaş 26 7 HİZMET YILI guesti sıfırlaman lazım ozaman duzelır
3 May 2020 Konuyu başlatan #43 firken29 F Onaylı Üye Katılım 25 Nis 2017 Mesajlar 56 Tepki puanı 5 Ödüller 5 9 HİZMET YILI badigard' Alıntı: pubgmobile kaldırmaya gerek yok device id changer kur ayarlardan uygulamaya geliyosun verileri temizle diyorsun sonrada device id changer ile id değiştir bu yöntemle sınırsız guest açarsın Genişletmek için tıklayın ... tencent game emülatör için de kullanılıyor mu? Post automatically merged: 3 May 2020 mendeboor' Alıntı: Hilelerle beraber oynadığın için nasıl ban atıolar ya. Ya tekli yada ikili Squad girdiğinde ne olacak. Bence sen kendi hilenden yemişsindir. Genişletmek için tıklayın ... ben ilk banımı herhangi bir hile olmadan yedim hatta şöyle komik bir durum var gece 04:55 de yemişim, uyuyodum o sırada.
badigard' Alıntı: pubgmobile kaldırmaya gerek yok device id changer kur ayarlardan uygulamaya geliyosun verileri temizle diyorsun sonrada device id changer ile id değiştir bu yöntemle sınırsız guest açarsın Genişletmek için tıklayın ... tencent game emülatör için de kullanılıyor mu? Post automatically merged: 3 May 2020 mendeboor' Alıntı: Hilelerle beraber oynadığın için nasıl ban atıolar ya. Ya tekli yada ikili Squad girdiğinde ne olacak. Bence sen kendi hilenden yemişsindir. Genişletmek için tıklayın ... ben ilk banımı herhangi bir hile olmadan yedim hatta şöyle komik bir durum var gece 04:55 de yemişim, uyuyodum o sırada.
4 May 2020 #44 badigard B momoland[jooE]fanı Süper Üye Katılım 31 Mar 2016 Mesajlar 656 Çözümler 9 Tepki puanı 52 Ödüller 9 10 HİZMET YILI firken29' Alıntı: tencent game emülatör için de kullanılıyor mu? Post automatically merged: 3 May 2020 ben ilk banımı herhangi bir hile olmadan yedim hatta şöyle komik bir durum var gece 04:55 de yemişim, uyuyodum o sırada. Genişletmek için tıklayın ... evet
firken29' Alıntı: tencent game emülatör için de kullanılıyor mu? Post automatically merged: 3 May 2020 ben ilk banımı herhangi bir hile olmadan yedim hatta şöyle komik bir durum var gece 04:55 de yemişim, uyuyodum o sırada. Genişletmek için tıklayın ... evet
4 May 2020 #45 MehmetTR987 M Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 89 Tepki puanı 3 Ödüller 10 9 HİZMET YILI 10 yıl 50 yıl ban ne ya çok saçma