İşte aradıgım Yorumxposed tabanlı her bypass apk cerberus kodları çalıntıdır. cerberus çalıntı olan hepsi apk ban atıyor
işte kardeşim bizde düzgünce çalışan bir apk arıyoruz cerberus eylül ayına kadar sıkıntısız çalışıyordu ama durum ortada varsa bildiğin bizimle paylaşırsan güzel olur.xposed tabanlı her bypass apk cerberus kodları çalıntıdır. cerberus çalıntı olan hepsi apk ban atıyor
bende yazmayı kodlamayı isterdim ama hiçbir bilgim yok nasıl yapıldığından ben bi dc kurarım sana özelden yazarım toplanırız arayanlar ile bi çözüm buluruz kardeşimyazmasını bilen yada arayan varsa dc kursun hepimiz buluşalım bypass arayanlar 1 aydır bypass arıyorum bütün bypassları denedim bazıları 2 maç bazıları 10 15dk da 10 yıl ban atıyor yokmu aramızda bypass codeleyecek kendi aramızda kullanıp rank kasıp eğlenecegimiz birisi
Post automatically merged:
bana öğretin gerekli ekipmanları atın ben yazayım![]()
Bizim dedigim iz emulator saptandı hatası kardeşim onu giderip kendini mobil göstermekSİNKİ BYPASS VAR CR-ACK
HİÇ ÖYLE APK UYGULAMALARA FELAN GEREK YOK
START GAMELOOP DIYOSUN EMULATOR ACILIYOR
SONRA START GAME DIYOSUN OYUNU ACIYOR AL GIR HILEYI AC
OYNA BAN YOK
C--RACK BEN YAPTIM İSTYN OLURSA DC YADA ÖZEL MESAJ
bu dediğin ne tam anlayamadım emülatör kaldırma bypass'ı mı ? telefonlar ile eşleşmek için kullanılan bypassdan mı söz ediyorsunSİNKİ BYPASS VAR CR-ACK
HİÇ ÖYLE APK UYGULAMALARA FELAN GEREK YOK
START GAMELOOP DIYOSUN EMULATOR ACILIYOR
SONRA START GAME DIYOSUN OYUNU ACIYOR AL GIR HILEYI AC
OYNA BAN YOK
C--RACK BEN YAPTIM İSTYN OLURSA DC YADA ÖZEL MESAJ
yoo cahil felan değilim birader ne olduğunu biliyorum ki hakkında konu açıyorum ama adamın yazdığını okuyup da emilatör bypası anlamak zor.Evet kardeşim Evet Bypass ne demk bilmiyor musun Cahil misn
bu dediğin ne tam anlayamadım emülatör kaldırma bypass'ı mı ? telefonlar ile eşleşmek için kullanılan bypassdan mı söz ediyorsun
dc varmı konusalım reisVar mokka v5.0 yeni çıktı.. youtube mokka v5.0 pubg 0.16.5 yaz çıkıyor detaylıca anlatmış adam yanlız smartgaga ayatlarını kendine göre yap hani dene kasma var mı yok mu
dc varmı konuşalım reis ?Bizim dedigim iz emulator saptandı hatası kardeşim onu giderip kendini mobil göstermek
yaptın ama 98 fix yapamıyorsunbeyler bi baypays yaptım ama tencet girerken %98 de duruyor ve gitmiyor nasıl düzeltecem bilgisi olan var mı
dayı ya evet onu yapmamışım bütün programları sildim tencent fln tencet kaldıramıyorum bir yardım ette silim tekrar yükleyim sil diyorum fln olmuyoryaptın ama 98 fix yapamıyorsunyapamamışsındır bir daha yap
Post automatically merged:
Arkadaşlar bu arada konuya açıklık getireyim maalesef ücretsiz bypass safe olan yok geldi ki ücretliler bile en fazla 2 gün dayanmaktadır yani boşu boşuna bypass arayışına girmeyin.
Revo Uninstaller yükle.Gameloop kaldır ve orjinal sitesinden son sürümü indir çözülecektir.dayı ya evet onu yapmamışım bütün programları sildim tencent fln tencet kaldıramıyorum bir yardım ette silim tekrar yükleyim sil diyorum fln olmuyor