Eyvallah, valla hocam bana sadece 32 bit sekmeme lazım. gerisi önemli değil benim için.@shafin87
@stalker8
@arslangujjar13
@fatih09
@Eesahmet
@AlpmenTR
@darkenes66
@zainawan3
@ahmedddff
@BEYONDTHESKY
@SivassLee
@milliirade2023
@BeratReis
@Blackwatch
Arkadaşlar Yeni TOOL u deneyiniz harika
@SivassLee bro config'e alternatif bunu kullan istersen belki config paylaşımı yapmam artık konuyu kapattiririm TOOL aynı işlevi görüyor zaten sadece ESP tarzı yada Map hileleri paylaşımı yaparım
- Crosshair Setting
- Fps Setting
- Resulation Setting
Aim Setting
- iPad View Setting
- Visual Setting
- Wall Hack VİP1 Setting
- Map Hack VİP2 Setting
- Black Sky Setting
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-2-0-vip-mod-tool.225569/
Hocam configdeki ban riskiyle bunun ban riski aynı mı ? Bu tarz uygulamalar bana daha riskli gibi geliyor. Bir de ben sadece no grass kullandığım için bundaki birçok özelliği kullanmıyorum normalde.@shafin87
@stalker8
@arslangujjar13
@fatih09
@Eesahmet
@AlpmenTR
@darkenes66
@zainawan3
@ahmedddff
@BEYONDTHESKY
@SivassLee
@milliirade2023
@BeratReis
@Blackwatch
Arkadaşlar Yeni TOOL u deneyiniz harika
@SivassLee bro config'e alternatif bunu kullan istersen belki config paylaşımı yapmam artık konuyu kapattiririm TOOL aynı işlevi görüyor zaten sadece ESP tarzı yada Map hileleri paylaşımı yaparım
- Crosshair Setting
- Fps Setting
- Resulation Setting
Aim Setting
- iPad View Setting
- Visual Setting
- Wall Hack VİP1 Setting
- Map Hack VİP2 Setting
- Black Sky Setting
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-2-0-vip-mod-tool.225569/
Hadi bismillah o zaman indirip deneyelim madem tavsiyen@SivassLee ESP hileleri gibi tespit edilmesi kolay değil hatta edilmez neden? Bu sadece seçtiğiniz özellikleri oyunda girmeden aktif ettiğinizde belirtilen ilgili yola dosyasını oluşturuyor ve sonra oyunu ister el ile aç ister program ile program ile açtığın zaman oyun açıldığında programı kapatabilirsin özellikler aktif kalır
Wall hack mevzusuna gelince o seçenekleri seçersen örneğin 1 tanesi 1rd modunda dürbünü açık bırakıp etrafa bakabiliyorsun bu walla hack oluyor seni izleyen olursa dikkat çeker ama bu hile yaptığını kanitlamaz çünkü active.sav dosyası
Birde bunlar gibi 1.ci şahısa geçip hemen 3cu şahısa geciyosun o anda 2.3 saniye evler ortadan kalkıyor adamlar gözüküyor sonra eski haline dönüyor
Bunlar riskli ama tahminimce sadece ( oyun açıklarından yararlanma ) türüne girer ve ban olursada 10yil gibi bir durum olacağını sanmam
Dakikalık,saatlik en fazla 1 hafta ban durumu olabilir buda rankini sıfırlar
( Map hilelerindede ) bu durum geçerlidir dikkat et
Videoyu da izleyin bana ait değilŞifreyi soruyordum ben de teşekkürler![]()