Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Güzel hile elinize sağlık
Post automatically merged:

elinize sağlk gayet güzel bir hile

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İnsanları sisin içinden vurup öldürmek çok zevkli adamlar beni göremiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
thank you
my friends can see the m4 skin or only me ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum uygulamanın ismini verebilir misin? 2.0 Sürümüne bakacağım, ve ya sen bakabilirsen sevinirim.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bende 90 fps unlock çalışmıyor nedeni nedir acaba cihaz gm 9d pro

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@shafin87
@stalker8
@arslangujjar13
@fatih09
@Eesahmet
@AlpmenTR
@darkenes66
@zainawan3
@ahmedddff
@BEYONDTHESKY
@SivassLee
@milliirade2023
@BeratReis
@Blackwatch

Arkadaşlar Yeni TOOL u deneyiniz harika :)
@SivassLee bro config'e alternatif bunu kullan istersen belki config paylaşımı yapmam artık konuyu kapattiririm TOOL aynı işlevi görüyor zaten sadece ESP tarzı yada Map hileleri paylaşımı yaparım

- Crosshair Setting
- Fps Setting
- Resulation Setting
Aim Setting
- iPad View Setting
- Visual Setting
- Wall Hack VİP1 Setting
- Map Hack VİP2 Setting
- Black Sky Setting

https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-2-0-vip-mod-tool.225569/

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@shafin87
@stalker8
@arslangujjar13
@fatih09
@Eesahmet
@AlpmenTR
@darkenes66
@zainawan3
@ahmedddff
@BEYONDTHESKY
@SivassLee
@milliirade2023
@BeratReis
@Blackwatch

@SivassLee bro config'e alternatif bunu kullan istersen belki config paylaşımı yapmam artık konuyu kapattiririm TOOL aynı işlevi görüyor zaten sadece ESP tarzı yada Map hileleri paylaşımı yaparım

- Crosshair Setting
- Fps Setting
- Resulation Setting
Aim Setting
- iPad View Setting
- Visual Setting
- Wall Hack VİP1 Setting
- Map Hack VİP2 Setting
- Black Sky Setting

Eyvallah, valla hocam bana sadece 32 bit sekmeme lazım. gerisi önemli değil benim için. :D bir kanalda adamın biri yapmış ama ücretli veriyor, yalan gerçek bilmiyorum tabi.önceden çok kolaydı bu sekmeme olayı ama şuan ömürleri çok kısa oluyor veya yapabilen çıkmıyor. lakin oyunlarda izlemede gördüklerim halen bir yerlerden bulup kullananlar var sanırım. adamlar 250-300 m tarayarak düşüyorlar nasıl yapıyorlarsa :))

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@shafin87
@stalker8
@arslangujjar13
@fatih09
@Eesahmet
@AlpmenTR
@darkenes66
@zainawan3
@ahmedddff
@BEYONDTHESKY
@SivassLee
@milliirade2023
@BeratReis
@Blackwatch

- Crosshair Setting
- Fps Setting
- Resulation Setting
Aim Setting
- iPad View Setting
- Visual Setting
- Wall Hack VİP1 Setting
- Map Hack VİP2 Setting
- Black Sky Setting

Hocam configdeki ban riskiyle bunun ban riski aynı mı ? Bu tarz uygulamalar bana daha riskli gibi geliyor. Bir de ben sadece no grass kullandığım için bundaki birçok özelliği kullanmıyorum normalde.

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@SivassLee ESP hileleri gibi tespit edilmesi kolay değil hatta edilmez neden? Bu sadece seçtiğiniz özellikleri oyunda girmeden aktif ettiğinizde belirtilen ilgili yola dosyasını oluşturuyor ve sonra oyunu ister el ile aç ister program ile program ile açtığın zaman oyun açıldığında programı kapatabilirsin özellikler aktif kalır
Wall hack mevzusuna gelince o seçenekleri seçersen örneğin 1 tanesi 1rd modunda dürbünü açık bırakıp etrafa bakabiliyorsun bu walla hack oluyor seni izleyen olursa dikkat çeker ama bu hile yaptığını kanitlamaz çünkü active.sav dosyası
Birde bunlar gibi 1.ci şahısa geçip hemen 3cu şahısa geciyosun o anda 2.3 saniye evler ortadan kalkıyor adamlar gözüküyor sonra eski haline dönüyor
Bunlar riskli ama tahminimce sadece ( oyun açıklarından yararlanma ) türüne girer ve ban olursada 10yil gibi bir durum olacağını sanmam
Dakikalık,saatlik en fazla 1 hafta ban durumu olabilir buda rankini sıfırlar
( Map hilelerindede ) bu durum geçerlidir dikkat et

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@SivassLee ESP hileleri gibi tespit edilmesi kolay değil hatta edilmez neden? Bu sadece seçtiğiniz özellikleri oyunda girmeden aktif ettiğinizde belirtilen ilgili yola dosyasını oluşturuyor ve sonra oyunu ister el ile aç ister program ile program ile açtığın zaman oyun açıldığında programı kapatabilirsin özellikler aktif kalır
Wall hack mevzusuna gelince o seçenekleri seçersen örneğin 1 tanesi 1rd modunda dürbünü açık bırakıp etrafa bakabiliyorsun bu walla hack oluyor seni izleyen olursa dikkat çeker ama bu hile yaptığını kanitlamaz çünkü active.sav dosyası
Birde bunlar gibi 1.ci şahısa geçip hemen 3cu şahısa geciyosun o anda 2.3 saniye evler ortadan kalkıyor adamlar gözüküyor sonra eski haline dönüyor
Bunlar riskli ama tahminimce sadece ( oyun açıklarından yararlanma ) türüne girer ve ban olursada 10yil gibi bir durum olacağını sanmam
Dakikalık,saatlik en fazla 1 hafta ban durumu olabilir buda rankini sıfırlar
( Map hilelerindede ) bu durum geçerlidir dikkat et
Hadi bismillah o zaman indirip deneyelim madem tavsiyen :D Yine no grass aktif edeceğim, ek olarak 60 fps, aim assist tarzi kullanirim bakalim sonuc ne olacak

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@SivassLee ben keyi konuda yazmadım ama APK isminde yazdım birde zip dosyasının ismi anlarlardir inşallah
Yinede konu indirme yerine yazayım
Key: MALANA GFX 2.0

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şifreyi soruyordum ben de teşekkürler :D

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Videodaki gibi yapiyorum, ki zaten ek bir sey yok da no grass erangel indirdigimde :
Screenshot_2022-05-20-14-36-45-525_com.harley.moddes.jpg
bu yazı çıkıyor ve aktif olmuyor. Cihazım Redmi Note 8. Sanırım hiçbirini kullanmayacağım, büyük ihtimalle fix yiyene kadar önceki no grass erangel configinden devam edeceğim yine de teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...