- Konuyu başlatan
Donator
Reis peki mermi takibi ve buz efekti hangisi sadece onları denemek istiyorum da
Ya nasıl bir düşünce yapısı dostum eski confinglerden eser yok ilk zamanlarda iyidi yavaş yavaş bozuluyor ban yeme olasılığını %85'e çıkarmışsın bence aşırı uçuk bir zihniyet.Ya vurcan ya ölcen![]()
Sadece savegames kullanırsın paks kullanmak zorunda değilsin yada değillerYa nasıl bir düşünce yapısı dostum eski confinglerden eser yok ilk zamanlarda iyidi yavaş yavaş bozuluyor ban yeme olasılığını %85'e çıkarmışsın bence aşırı uçuk bir zihniyet.
Adam paylaşıyor ve riski belirtiyor kullanıp kullanmamak senin elinde.Ya nasıl bir düşünce yapısı dostum eski confinglerden eser yok ilk zamanlarda iyidi yavaş yavaş bozuluyor ban yeme olasılığını %85'e çıkarmışsın bence aşırı uçuk bir zihniyet.
Sadece videodaki adımlarını takip et hocam. ne dediyse onu yapmalısınBu parlaklık ayarlarını kapatsak sorun olur mu sınematik ve kapkara ekran ayarlarında oynuyorumda bozulur mu
Reis hıc bırseyı karısmadım erangel m4 ıle sıkıyorum buz efeckt yok vıdeo adımlarını aynısını yaptım@azizhewal parlaklık seviyesini düşürebilirsiniz problem çıkarmaz
Ama grafik ayarları ile ( renkli,dengeli,HD, normal ) ayarları ile oynarsan active sav dosyan bozulur 60fps alamazsın
M416 ile sikmana gerek yok anlamadın sen beniReis hıc bırseyı karısmadım erangel m4 ıle sıkıyorum buz efeckt yok vıdeo adımlarını aynısını yaptım
bende olmuyor bende mı sıkıntı var acaba yesıl cıkıyo ates rengıM416 ile sikmana gerek yok anlamadın sen beni
Hangi silahla sikarsan sık mavi kan rengi olucak yanlış anlaşılmasın
bunu kullanayım dımı paks atmıcam reis agaclar gozukmeyınce sıkıntı oluyor paks atmasam yeterlı dımı@azizhewal
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Elinle taşı bakalım active.sav verdim indir onu
Fıkra/u4game/shadow/shadow/Saver/Savegames/ içine gir active.sav dosyasını sil
Benim vermiş olduğum active.sav dosyasını oraya at ama oyununu kapat işlemi yaparken
Aynen Map hilesini kullanmak istemiyorsan paks dosyasını atmabunu kullanayım dımı paks atmıcam reis agaclar gozukmeyınce sıkıntı oluyor paks atmasam yeterlı dımı
Reis dedıgın gıbı yaptım olmadı aynı sekılde dedıgın yere attım kapat ac yaptım mavı efeckt veya mermı takıbı yokAynen Map hilesini kullanmak istemiyorsan paks dosyasını atma