- Konuyu başlatan
Donator
Paylaşıcam birazdan@SPELLSHİFTER Dün gece root kullanıcıları için bahsettiğiniz ESP dosyalarını paylaşacak mısınız_?
Paylaşıcam birazdan@SPELLSHİFTER Dün gece root kullanıcıları için bahsettiğiniz ESP dosyalarını paylaşacak mısınız_?
only esp mi olucak başka özellik olacak mı ?Paylaşıcam birazdan
Teşekkür ederim, beklemedeyimPaylaşıcam birazdan
Teşekkürler sağolasın@mrtprtkl @noisim786 @ninoss2
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
eyvallah çok saol hocam sadece esp kulanırsak ban atar mı ( mt manager linki de ekler misin)@mrtprtkl @noisim786 @ninoss2
rootlu cihazlar da mı çalışıyor sadece çünkü hatalarla karşılaştım@ninoss2 MT manager ve termux hile dosyamız olmadığı için eklemiyorum
Termux'u store'den MT manageri googleden indirebilirsiniz. ( MT manageri indirirken pro sürümünü arattır daha faydalı olur )
Evetrootlu cihazlar da mı çalışıyor sadece çünkü hatalarla karşılaştım
sanmıyorum dt olmadıkça atmaz herhaldeeyvallah çok saol hocam sadece esp kulanırsak ban atar mı ( mt manager linki de ekler misin)
Biraz geç kaldım kusuruma bakmayın, çok teşekkür ederim@mrtprtkl @noisim786 @ninoss2
Sen bir video çek YouTube sayfana yükle burada paylaş bir bakayım görmeden yardımcı olamicam görmem lazım Bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısın@SPELLSHİFTER agam başka telefondan indirip denedim yine çimler var niye öyle acaba