- Konuyu başlatan
Donator
Пожалуйста.Спасибо за конфигурацию
Пожалуйста.Спасибо за конфигурацию
- Lütfen Yan hesaplarinizda Test ediniz
- Tüm sorumluluk size aittir !!!
- Çim Hilesini Kullanmak istemeyenler
Paks Dosyasını Taşımasın
- Please test it on your side accounts.
- All responsibility belongs to you !!!
- Those who do not want to use No Grass Hack Don't Move Paks File
Last Update/Son Güncelleme: 6.04.2022
Status/Durum: Working/Çalışıyor
Version/Versiyon: 1.9 (Gl,Kr,Vng,Bgmi,Tw)
Operating System/Çalıştığı Sistemler: (Android & IOS)
┣☛ Magic Bullet (Sihirli Mermi)
┣☛ Bullet Track (Mermi İzi)
┣☛ Engagement Lock (Nişan kilidi)
┣☛ Aim Assist (Nişan Yardımı)
┣☛ High Damage (Yüksek Hasar)
┣☛ Fast Joystick (Hızlı Kontrol)
┣☛ Black Sky (Siyah Gökyüzü)
┣☛ Ultrasound (Yüksek Ses)
┣☛ 60 Fps (Sabit Fps)
┣☛ No Grass ( Çim Yok - Erangel )
┣☛ No Grass ( Çim Yok - Sanhok )
┣☛ No Grass ( Çim Yok - Vikendi )
┣☛ No Grass ( Çim Yok - Livik )
For Repair;
60fps Remove: (Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/SaveGames İnside)Delete:
Active.sav
UltraSound Remove: Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete: res_audiohigh_1.9.0.16098.pak
(Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Config/Android İnside) Delete: UserSettings.ini
Black Sky Remove:
Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete:
map_notbasicin_1.9.0.16100.pak
No Grass Sanhok Remove:
(Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete:
map_savagemain_1.9.0.16100.pak
No Grass Erangel Remove:
(Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete:
base_part1_1.9.0.16100.pak
No Grass Livik Remove:
map_livik_1.9.0.16100.pak
No Grass Vikendi Remove:
map_dihorotok_1.9.0.16100.pak
- Öncelikle size vereceğim Zip Config dosyasını konunun altından indiriniz..
- zip'in içinde bulunan files adlı dosyayı Android/data/com.tencent.ig// klasörünün içine kopyala/yapıştır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İyi Eğlenceler Dilerim
bu confingin güncel hâlini nereden bulabilirizEkli dosyayı görüntüle 74873
İstediğin özellikler var bunda önce test et yan hesap ile
Google lens ile çevir
Paks içine at
Bende farklı configler denedim. BGMI'de ban yemiyorum ama Global'de 2 maca ban atıyor.@noisim786 @mrtprtkl
Deniyorum daha ama problem cikaricakmi diye dün söyledim özelden atayım diye ama sonra yorumu silmiştim durduk yere ban yemeyin Global ile Vietnam bir şekilde fark ediyor globaldeki ban yemiş yan hesabım belki aim açtığımda oldu bilmiyorum ama Kore,Taiwan,bgmi dede yaptım aynısını ban atmamış
Çalışır işleyişi aynıdırBu hile emülatör üstünde çalışıyor mu?
herkes ban yiyor bu ne kral ?Çalışır işleyişi aynıdır
ne ban yemesi kendileri hile açıyor yada başka birşey geçen sezondan beri kd 4.50 as ustası crewlere bile girdim ban falan yemedim bu adamdan daha iyisini tanımam.Kim ban yemiş ? Denedim tekrardan sorun olmuyor 2 kişi ban yedim yazmış ama başka yazan olmadı 1 kişi daha yazarsa eskisini geriye koyarım
Configi test ederken hile açarsanız ban yersiniz tabi![]()
ne ban yemesi kendileri hile açıyor yada başka birşey geçen sezondan beri kd 4.50 as ustası crewlere bile girdim ban falan yemedim bu adamdan daha iyisini tanımam.
Çimen Kaldırma Hariç Çalışmıyor Wallhack OtoAim gibi Özellikler de Olsa Çok iyi olurKim ban yemiş ? Denedim tekrardan sorun olmuyor 2 kişi ban yedim yazmış ama başka yazan olmadı 1 kişi daha yazarsa eskisini geriye koyarım
Configi test ederken hile açarsanız ban yersiniz tabi![]()
Reisim mermı takıbı ve aim asist bozuk bıde 90 fps akıcı olmuyor bılgıne@Hilecis tüm dosyaları doğru attiysan ayarlar ses ayarlarında yüksek sesin açık olduğunu goeuceksin
Telefondan powermonitoru aktif edip oyuna girdiğinde 60 FPS olduğunu göreceksin
WallHack Tarzı Hileler Gerekte @SPELLSHİFTER@Hilecis tüm dosyaları doğru attiysan ayarlar ses ayarlarında yüksek sesin açık olduğunu goeuceksin
Telefondan powermonitoru aktif edip oyuna girdiğinde 60 FPS olduğunu göreceksin