Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
teşekkürler hocam biraz riskli görünse de tdm de deneyeceğim daha zevkli olur gibi geldi

yak

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Tam aradığım config işte

Kimera
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Teşekkürler pc bi tık kötü olduğu için emulatör zorlanıyor ama deneyeceğim

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@WELLWATER Hocam 60fps config kullaninca stil kısmını renkliye alıyor fakat kare hızı kısmında bir değişikliğe sebep olmuyor. Acaba yüksek ayarı mı 60fps veriyor ? Ben 60fps config kullanmadan önce de yüksek ayarı seçili oynuyordum çünkü tam bilgim yok kusuruma bakma
Screenshot_2022-05-17-23-47-04-552_com.tencent.ig.jpg

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@WELLWATER Hocam 60fps config kullaninca stil kısmını renkliye alıyor fakat kare hızı kısmında bir değişikliğe sebep olmuyor. Acaba yüksek ayarı mı 60fps veriyor ? Ben 60fps config kullanmadan önce de yüksek ayarı seçili oynuyordum çünkü tam bilgim yok kusuruma bakma
Ekli dosyayı görüntüle 75840
O configi paylaşan kişiye göre değişiyor
Oyuna başladığınızda sol alt köşeye bakın yazması lazım akıcı/Smith/supersmooth/HD/ultrahd
Bu savaş alanındaki akıcı yazan yerde birşey yazmaz gözükmez ise smooth olarak geçiyor bilgigim kadarıyla 30fps diyorlar supersmooth veya akıcı yazanlara 60fps diyorlar HD renkli vs modunda 60fps alıyorsan kasma yok ise 90 FPS diyorlar öyle gidiyor

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
O configi paylaşan kişiye göre değişiyor
Oyuna başladığınızda sol alt köşeye bakın yazması lazım akıcı/Smith/supersmooth/HD/ultrahd
Bu savaş alanındaki akıcı yazan yerde birşey yazmaz gözükmez ise smooth olarak geçiyor bilgigim kadarıyla 30fps diyorlar supersmooth veya akıcı yazanlara 60fps diyorlar HD renkli vs modunda 60fps alıyorsan kasma yok ise 90 FPS diyorlar öyle gidiyor
Ayarlardaki grafik kısmından anlaşılmıyor yani o zaman. Bir de dediğin gibi maçta dikkat edeyim bakalım. Normalde sol atta akıcı yazıyordu diye hatırlıyorum. Bir sıkıntı çıkmazsa yarına configli configsiz tekrar deneyip bildireyim iyi geceler :)

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@WELLWATER hocam hem normal halinde hem de 60fps configle denedim de ayarlarda dediğim gibi değişiklik olmadı. Oyun içerisinde de akıcı yazıyordu, configten sonra yine akıcı yazmaya devam etti. Ek olarak oyun stilini renkliye alıp jiroskopu açtı başka da bir değişiklik yok. Yani sanırım Akıcı ve Yüksek kare hızı ayarı 60fps veriyor.

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@SivassLee geçen sezonki 60fps configi ayarlar pek fazla değişiklik olmadı geçen sezon onu kullandiysan o yüzden yapar yada en garantisi
SaveGames klasörünü sil yada içindekileri sil active.sav oraya at
Ama gerek yok iyi zaten senin fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...