Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@SivassLee geçen sezonki 60fps configi ayarlar pek fazla değişiklik olmadı geçen sezon onu kullandiysan o yüzden yapar yada en garantisi
SaveGames klasörünü sil yada içindekileri sil active.sav oraya at
Ama gerek yok iyi zaten senin fps
yok herhangi bir config kullanmadım geçen sezon fps olarak. Şimdi denediğimde ise oyunu komple verilerini temizleyerek kaldırıp tekrar kurup denedim. Dediğin gibi böyle de sorun yok.

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
_20220521_021811.png

Premium Bullet:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sekmeyen config varmı acaba onuda atarsanız çok iyi olur onun haricinde elinize sağlık.

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni sezonda Config Paylaşımı yapmayacağım bilginiz olsun diğer arkadaşlar paylaşır inşallah
Ben daha çok Map hilesi,ESP hilesi gibi paylaşımlar yapacağım bilginize sunarım:)

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni sezonda Config Paylaşımı yapmayacağım bilginiz olsun diğer arkadaşlar paylaşır inşallah
Ben daha çok Map hilesi,ESP hilesi gibi paylaşımlar yapacağım bilginize sunarım:)
Hocam keşke şu livikte otların bozulması yeni yeni güncellemeden sonra eklenen tepeleri fixlesen

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
бан есть или нет люди пишите кто пробавал headshot И Bullet track,!

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kardeşim seni geç buldum erken kaybetmiyim daha doğrusu hiç bulamadım. Oyunlarda o kadar çok görme heatshot hilesi varki biz normal oynayanlar bu araplar vs yuzunden oyun oynayamaz olduk. Ya oyunu bırakıcam yada az da olsa sekmeme hilesi bulacam dedim kendi kendime. EMÜLATÖR gameloop için az da olsa sekmeyi önleyen bir config varmı. inan esp de duvar hackde aramıyorum sadece az daha mermilerim düz gitsin yeterli. diğer trlü oyundan zevk alamam. Bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Buralar çok karışık anlayamıyorum. bunun altına linkt atarsan yada özelden atarsan çok memnun olurum çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...