Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hızlıca ban yedirtme olasililigi var mı?

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yptımda cımler kalkmadı lıvık ve erangelde vıdeonun aynısını yaptım olmadı

Son düzenleme:
Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
SANHOK:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

SANHOK:

_20220516_195129.png

Sanhok çim hilesi eklenmiştir..)

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yptımda cımler kalkmadı lıvık ve erangelde vıdeonun aynısını yaptım olmadı
erangel için olanı indirdikten sonra rar içindeki files dosyasını android/data/com.tencent klasörüne yapıştırman yeterli. oyun açıldıktan sonra da sana oyunu yeniden başlat diyecek, geri tuşuna basarak o ekranı kapatıp çimler kalkmış bir şekilde oynayabilirsin. aktif olarak kullanıyorum bir sorun yok çalışıyor

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@SivassLee dikkatli olun brom 10 yıl felan ban vermezde kısa süreliğine ban alırsan rankini sifirlarlar

Aynı şekil harita hilelerin de ağaç, taş,ot,engel kaldırmada var ama onları paylaşMıyorum daha önce denedim
Ağaçların taşların içinden geçiyorsun bazen ölüyor bazen olmuyorsunuz ama ban ihtimali fazla onda bu yüzden sadece çim siz veriyorum eğer
Karsilasirsan söylediğim dosyalar ile sakın kullanmayın

Son düzenleme:
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@SivassLee dikkatli olun brom 10 yıl felan ban vermezde kısa süreliğine ban alırsan rankini sifirlarlar

Aynı şekil harita hilelerin de ağaç, taş,ot,engel kaldırmada var ama onları paylaşMıyorum daha önce denedim
Ağaçların taşların içinden geçiyorsun bazen ölüyor bazen olmuyorsunuz ama ban ihtimali fazla onda bu yüzden sadece çim siz veriyorum eğer
Karsilasirsan söylediğim dosyalar ile sakın kullanmayın
Çim işimi görüyor hocam fazlasıyla. Paylaştığın espyi falan da kullanmak istedim açıkcası ama risk almak istemedim bu şekilde eğlenceli oluyor arkadaşlarla. Uyarı için teşekkür ederim ayrıca.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardesim livkde Tepeler bugda kalir. Lütfen bir çözüm bulun.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tebrik ederim . 20 kere su buglar yuzonden oldom . Cok iyi yapmissin kanka . Livik .

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar kontrol ettim problem yok olan arkadaşlar dosyaları tekrar atsın no Smoke hile Obb si ile kullanmasın yada SaveGames silmesin Smoke hilesini kullanıyorsanız hem global hem Kore sürümünde de denedim livik i problem yok

_20220517_023224.png

Global livik

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kontrol ettim problem yok olan arkadaşlar dosyaları tekrar atsın no Smoke hile Obb si ile kullanmasın yada SaveGames silmesin Smoke hilesini kullanıyorsanız hem global hem Kore sürümünde de denedim livik i problem yok

Ekli dosyayı görüntüle 75815
Global livik
Tepe bugi var . Blomester tepe git .yada grunhus da bir dolan bak nasil takilir goronmian tepelere.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
@tabrizi bilemiyorum ben 5-10 el oynadım sorun Yok belki de farklılık GB gösteriyor olabilir

Ekli dosyayı görüntüle 75823
Tepeler gayet yerinde duruyor

@tabrizi bilemiyorum ben 5-10 el oynadım sorun Yok belki de farklılık GB gösteriyor olabilir

Ekli dosyayı görüntüle 75823
Tepeler gayet yerinde duruyor
Kanka blomster tepey gidermisin bir lotfen . Ban resim cektim nasil gunderdimi bilmiyorom.

Banlı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
i think this is not actuylly very helpfull or usefull

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
VİKENDİ:

VİKENDİ:

_20220517_195254.png

Son olarak Vikendi eklenmiştir Güncellemeler geldiğinde lütfen bildiriniz guncelleyelim...

Malum Her gün aynı haritaları oynamam ve 2 sürümde kontrolünü sağlamak çok zor
Şuan hepsi çalışmakta sadece ERANGEL dosyasını her oyuna girişte tekrar atmanız gerekir
Android/data/com.tencent.ig içine atıp files ile değiştirin oyuna girdiğinizde gelen uyarıya BACK/GERi yapın ve hatayı Bug'da bırakın iyi oyunlar​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...