- Konuyu başlatan
-
Donator
Configlereyanında configte olsa yanından yenmezdi ellerine sağlık
Hocam hem 60fps config hem de erangel no grass kullanabilir miyiz denemiş miydin ?Configlere
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-2-0-config-60-fps-ipad-mod-black-sky.225338/
Buradaki konumdan ulaşıp aynı anda kullanabilirsin sorun olmaz 60fps kullanmanı öneririm (AKICI)
Kontrol ettim ben de yeni. Dediğin gibi, farklı dosyaları etkiliyorlarmış birbirlerine engel değillermiş yani@SivassLee
Harita hilelerin olduğu dosya
"Paks" içine yapılıyor
Config ayarları
Saved/SaveGames in içindeki active.sav dosyası
60 FPS icindede files olarak verdim ama active.sav dosyası mevcut aynı şekilde indirip
Android/data/com.tencent.ig içine atıp files ile değiştirmen yeterli
SAVAGAMES klasörünün içinde Kendi ayar dosyan ( Active.sav) dosyası Yok ise
Değiştirme isteği sorusu, onayı istemez
Yani sorun olmaz
what is this bro?VİKENDİ:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VİKENDİ:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 75831
Son olarak Vikendi eklenmiştir Güncellemeler geldiğinde lütfen bildiriniz guncelleyelim...
Malum Her gün aynı haritaları oynamam ve 2 sürümde kontrolünü sağlamak çok zor
Şuan hepsi çalışmakta sadece ERANGEL dosyasını her oyuna girişte tekrar atmanız gerekir
Android/data/com.tencent.ig içine atıp files ile değiştirin oyuna girdiğinizde gelen uyarıya BACK/GERi yapın ve hatayı Bug'da bırakın iyi oyunlar
Vikendi map no grasswhat is this bro?
Tepelere bir çözüm bulabildin mi@tabrizi bilemiyorum ben 5-10 el oynadım sorun Yok belki de farklılık GB gösteriyor olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 75823
Tepeler gayet yerinde duruyor
Sana nerden atabilirim olan sorunu@luxary bende bir sorun yok kendimde olmayan bi sorunu görmeden duzeltemem
Yeni güncelleme geldiğinde kontrol ederim çünkü çalışmayacak
pc için olurmuYanlış angilamayin ama ben dosyaların çalışıp çalışmadığını kontrol edip banlayip banlamadigini
Paylaşım yapıyorum yani denemeden yada rastgele post olsun diye konu açıp paylaşmıyorum
Videodakilerin aynılarını yap ve her girişte mutlaka at livikde bunu yapmana gerek yok bir kere atmanız yeterlidir.
Dosyayı gösterdim şekilde almadıysanız sadece Paks içine attiysan yada oyuna tekrar giriş yaptığında dosyayı tekrar atmadiysan erangel wallhack bug ında kalmışsınız her oyuna girişte dosyaları tekrardan atın sadece "erangel" diğerlerinde gerek yokReis Configler güzel çalışıyor da bazı yerler de damage yemiyor karakterler, galiba bazı yerler silinik hava da falan kalınıyor.
Denedim bunu yorum da yazmıştım ama gözükmüyor maalesef bu işe yaramıyor@luxary bak burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?