- Konuyu başlatan
-
daha önce kullanmadıysan youtubeden öğretici videolar izleyebilirsiniz kısa br işlem zatennasıl hileyi kullancaz çözemedim daha önce kullanmadım
MH Ailesine özel daha güncelleme gelmeden hile paylaşıyorum.Bende daha 2.1 güncellemesi bile yok ne hilesi
oyun hileyi tespit ediyormu ?Pubg mobile 2.1 ilk script dosyasını MemoryHackers ailesine özel yayınlıyorum ve lib tabanlı olması scripti oldukça güvenli yapıyor.
Özellikler ;
Less recoil
Static crosshair
Aimbot
No recoil
No fog
Instant hit
Game Guardian Ayarları ;
GAME GUARDIAN GIZLE - 2 & 3 (Çökme olursa 2 3 4)
BELLEK ARALIĞI - Bütün yeşiller + b bad (kırmızı)
Donma Aralığı - 0
Önle Yükleme - Sv3
Ramdaki Veriler - Hayır
İndirme Linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Mediafire Direkt Link)
Virüs Total :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Not : Anlamadığınız bir bölüm varsa yorumlarda mutlaka belirtin, yardımcı olurum.
Rica ederimgame guardian ayarları iyi olmuş çökme yapmıştı lakin 2 3 4 yaptım şuan bir problem yok teşekkürler
KURULUM NASIL YAPILIYORPubg mobile 2.1 ilk script dosyasını MemoryHackers ailesine özel yayınlıyorum ve lib tabanlı olması scripti oldukça güvenli yapıyor.
Özellikler ;
Less recoil
Static crosshair
Aimbot
No recoil
No fog
Instant hit
Game Guardian Ayarları ;
Donma Aralığı - 0
Önle Yükleme - Sv3
Ramdaki Veriler - Hayır
Not : Anlamadığınız bir bölüm varsa yorumlarda mutlaka belirtin, yardımcı olurum.
Merhaba kardeşim pubg'de hile kullanıyorum ve bugünkü güncellemeden sonra ezpubm çalışmıyor yardımcı olur musunuz?Pubg mobile 2.1 ilk script dosyasını MemoryHackers ailesine özel yayınlıyorum ve lib tabanlı olması scripti oldukça güvenli yapıyor.
Özellikler ;
Less recoil
Static crosshair
Aimbot
No recoil
No fog
Instant hit
Game Guardian Ayarları ;
Donma Aralığı - 0
Önle Yükleme - Sv3
Ramdaki Veriler - Hayır
Can you give me a video of the process of activating the cheatI am publishing the first script file of Pubg mobile 2.1 specially for MemoryHackers family, and it's lib-based makes the script very safe.
Features ;
Less recoil
Static crosshair
Aimbot
No recoil
No fog
Instant hit
Game Guardian Settings;
GAME GUARDIAN HIDE - 2 & 3 (2 3 4)
MEMORY RANGE - All greens + b bad (red)
Freeze Range - 0
Preload - Lv3
Data in Ram - No
Download Link :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Mediafire Direct Link)
Virus Total :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Note: If there is a part that you do not understand, make sure to mention it in the comments, I will help.
Teşekkür ederimkanka mükemmel eline sağlık
2.1 update release date pleaseCan you give me a video of the process of activating the cheat
Teşekkür ederim2.1 update release date please
Emulator için mod menu kullansan daha kolay olur diğer bir konumda mevcutEmulator ıcın uyumlu sekılde uygulayabılırmıyız yada nasıl emulatore uygularız herhangı bır sekılde bılgısı olan ıletısıme gecebılır mı
Dostum dostum yazdıgım konumu acaba yoksa farklı olan bı konuda mı paylastın lınk atabılırsen memnun kalırım ozelıkle vıdeo seklınde yapılıs varsa mukemmel olur ben ve benım gıbılerde yararlanmıs olurEmulator için mod menu kullansan daha kolay olur diğer bir konumda mevcut
yazdığın konu doğru ayrıca rootsuz çalışıyorDostum dostum yazdıgım konumu acaba yoksa farklı olan bı konuda mı paylastın lınk atabılırsen memnun kalırım ozelıkle vıdeo seklınde yapılıs varsa mukemmel olur ben ve benım gıbılerde yararlanmıs olur
You're welcomeTHX FOR UR EFFORTS RLY ITS WORK AND VERY GOOD
olurGameloop'a kursam olur dımı sımdı vıdeo felan arıcam nasıl kurulduguna dair az cok belki ogrenebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?