- Konuyu başlatan
zaten global 32 derken orayı anlayamadım, hem 32 bit hem 63 bit sürümü varzaten global sürüm 32bit. tüm hileler pointerler denedin mi?
zaten global 32 derken orayı anlayamadım, hem 32 bit hem 63 bit sürümü varzaten global sürüm 32bit. tüm hileler pointerler denedin mi?
PUBG Mobile hile&hack kaynakları araştırmıştım 32bit ve 64bit sürümde pointerler farklıydı Nox Emulatorde 32bit global yüklü PUBG Mobile oyunu denedim, iPad View çalıştı diğer pointerler çalışmıyor. Sen denedin mi? diye soruyorum çünkü sanırım libUE4 base address yanlış olabilirzaten global 32 derken orayı anlayamadım, hem 32 bit hem 63 bit sürümü var
ben denedim hatta bir arkadaşım daha denedi hepsi sıkıntısız çalışıyor.PUBG Mobile hile&hack kaynakları araştırmıştım 32bit ve 64bit sürümde pointerler farklıydı Nox Emulatorde 32bit global yüklü PUBG Mobile oyunu denedim, iPad View çalıştı diğer pointerler çalışmıyor. Sen denedin mi? diye soruyorum çünkü sanırım libUE4 base address yanlış olabilir
libUE4 base address nasıl bulacağı bilgim yok. Discord üzerinden seninle konuşmak istedim ama arkadaş kabul etmedin Discord'im: Ömer#4741ben denedim hatta bir arkadaşım daha denedi hepsi sıkıntısız çalışıyor.