Uzman Üye
i think its for mobile. pc will release later
did u try it out? hows the result?every smoke brooo
Hello friends, I am sharing the smoke bomb removal OBB file for Pubg Mobile 2.4.0 Global x32 x64bit. I am not doing these, I am just researching and sharing for you, thank you for your understanding
Warning;
- Please Test on Your Side Accounts
- All responsibility belongs to you !!!
- Please test it on your side accounts.
Last Update: 07.01.2023
Status/Status: Working
Version/Version: 2.4.0 (GLx32-x64)
Operating System/OS: (Android & IOS)
Source File: main.17100.com.tencent.ig.obb
main.17105.com.tencent.ig.obb
roperty:
No Smoke
50% Less Recoil
:writing:
Download the appropriate OBB file for x32(17100) - x64(17105)
If there is no folder named "com.tencent.ig" in Android/Obb, create a folder named "com.tencent.ig"
If there is a folder named "com.tencent.ig" in Android/Obb, delete the OBB file in it
Move the Related OBB file into the "com.tencent.ig" Folder in Android/Obb
Let's Open Our Game
If you are going to install the x32(17100)OBB file, put "L" at the end of the name of the "com.tencent.ig" folder in Android/Data, let it be "com.tencent.igL"
Let's Delete APK (Our Game)
Let's download and install x32 APK
Let's rename the "com.tencent.igL" folder in Android/Data to "com.tencent.ig" and open the game
:download:
x32 No SmokeBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
x64 No SmokeBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vay paylaşım için teşekkürlerMerhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile 2.4.0 Global x32 x64bit İçin Sis bombası Kaldırma OBB dosyasını Paylaşıma Sunuyorum Bunları ben yapmıyorum Sadece sizler için araştırıp bulup paylaşıyorum anlayışınız için teşekkür ederim
Warning;
- Lütfen Yan hesaplarinizda Test ediniz
- Tüm sorumluluk size aittir !!!
Last Update/Son Güncelleme: 07.01.2023
Status/Durum: Working/Çalışıyor
Version/Versiyon: 2.4.0 (GLx32-x64)
Operating System/ÇS: (Android & IOS)
No Smoke
%50 Less Recoil
x32(17100) - x64(17105) uygun OBB dosyasını İndirin
Android/Obb İçinde "com.tencent.ig"adlı klasör yok ise "com.tencent.ig" adında klasör oluşturun
Android/Obb içinde "com.tencent.ig"adlı klasör var ise içinde bulunan OBB dosyasını siliniz
Android/Obb içinde bulunan "com.tencent.ig" Klasörünün içine İlgili OBB dosyasını Taşıyın
Oyunumuzu Açalım
x32(17100)OBB dosyasını Kurucak İseniz Android/Data içinde bulunan "com.tencent.ig" Klasörünün isminin sonuna "L" koyun "com.tencent.igL" olsun ismi
APK (Oyunumuzu) Silelim
x32 APK indirip kuralım
Android/Data içinde bulunan "com.tencent.igL" Klasörünün ismini "com.tencent.ig" yapalim ve oyunu açalım
x32 No SmokeBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
x64 No SmokeBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
thanks a lottt gMerhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile 2.4.0 Global x32 x64bit İçin Sis bombası Kaldırma OBB dosyasını Paylaşıma Sunuyorum Bunları ben yapmıyorum Sadece sizler için araştırıp bulup paylaşıyorum anlayışınız için teşekkür ederim
Warning;
- Lütfen Yan hesaplarinizda Test ediniz
- Tüm sorumluluk size aittir !!!
Last Update/Son Güncelleme: 07.01.2023
Status/Durum: Working/Çalışıyor
Version/Versiyon: 2.4.0 (GLx32-x64)
Operating System/ÇS: (Android & IOS)
No Smoke
%50 Less Recoil
x32(17100) - x64(17105) uygun OBB dosyasını İndirin
Android/Obb İçinde "com.tencent.ig"adlı klasör yok ise "com.tencent.ig" adında klasör oluşturun
Android/Obb içinde "com.tencent.ig"adlı klasör var ise içinde bulunan OBB dosyasını siliniz
Android/Obb içinde bulunan "com.tencent.ig" Klasörünün içine İlgili OBB dosyasını Taşıyın
Oyunumuzu Açalım
x32(17100)OBB dosyasını Kurucak İseniz Android/Data içinde bulunan "com.tencent.ig" Klasörünün isminin sonuna "L" koyun "com.tencent.igL" olsun ismi
APK (Oyunumuzu) Silelim
x32 APK indirip kuralım
Android/Data içinde bulunan "com.tencent.igL" Klasörünün ismini "com.tencent.ig" yapalim ve oyunu açalım