Süper Üye
yeni Pubg sürümünde bu Ağ(Ok) (her ne ise) fırlatma için tuş ayarı nasıl yapılıyor internetde aradım bulamadım, ctrl bas mouse ile tıkla hep zaman kaybı,otomatik bir tuş atama ayarı nasıl yapcaz acaba ?
hangi bölgede olduguna bak sana en yakın bölgeyı ısaretleyeni Pubg sürümünde bu Ağ(Ok) (her ne ise) fırlatma için tuş ayarı nasıl yapılıyor internetde aradım bulamadım, ctrl bas mouse ile tıkla hep zaman kaybı,otomatik bir tuş atama ayarı nasıl yapcaz acaba ?
bölge sormadım yeni sürümle gelen ok varya ağ gibi oraya buraya uçuyorsun onu sordumhangi bölgede olduguna bak sana en yakın bölgeyı ısaretle
sildim yükledim ama bu olmadıSilip yüklemeyi denedin mi
millet otomatik seçip oradan oraya gidiyor ,biz mecbur ctrl basıp seçmek zorunda kalıyoruz bunun bomba gibi kısa yolu vardır muhakkaktuşa basıp çizgi olarak çek emulatorde benımkınde var seninkini bilmiyorum
mumu emulator denermisin dediğim şey onda var işin rahatlarmillet otomatik seçip oradan oraya gidiyor ,biz mecbur ctrl basıp seçmek zorunda kalıyoruz bunun bomba gibi kısa yolu vardır muhakkak
bu dediğin tuşa basıp çekme olayı tam olarak nasıl yapcaz acaba, ?tuşa basıp çizgi olarak çek emulatorde benımkınde var seninkini bilmiyorum
bak 2 ayar var birisi çizgi şeklinde çekerek üstünden geçip geri bırakması birde 2 kere tıklama varbu dediğin tuşa basıp çekme olayı tam olarak nasıl yapcaz acaba, ?
Bomba ayar yerini diyorsun değil mi ?bak 2 ayar var birisi çizgi şeklinde çekerek üstünden geçip geri bırakması birde 2 kere tıklama var
ben çözümü sana şöyle anlatayım, oyun içinde ağ(oku) eline al mouse la seçerek, sonra tuş ayarları kısmına gir orda bu Ağ(ok) üstüne tıkla ben yakın olarak T harfi atadım, yalnız ok(ağ) seçmek için kısa yol tuşu kesinlikle yok mecbur ctrl+ mouse kullanarak seçeceksin T harfiyle ordan oraya uçarsın artıkçözümü bulan var mı ?