Seçkin Üye
Xiaomi red mi 9 proda olmuyor ne yeşil ne beyaz Android 13 olduğundan mi acepYapamayan varmı ? Sarı,kırmızı,mavi de verebilirim
Xiaomi red mi 9 proda olmuyor ne yeşil ne beyaz Android 13 olduğundan mi acepYapamayan varmı ? Sarı,kırmızı,mavi de verebilirim
videodan yapıyorum adım adım snsine kadar nereye basıyorsun neler yapıoyrusn hepsini adım adım yapıyorum tık yk@gbsupmatik12 yanlış yapıyor olmalısın belki de olmuyordur senin cihazda
Yeşil adam AKP'li kesin olur ama beyaz adamı kopya verdim o olmayabilir
files icine atıyorum ve sonra oyuna giriyorum basede bekliyorum 1 mac giriyorum yokProgrambinarycache nereye atiyosun
Bekleme adasında kontrol ediyomusun
Arastiricam@KUYUSUYU ✓ Bu renkli rakip görmenin emülatör için olanı var mı elinizde acaba ?
Güzele benziyor. Yolun açık olsun.Merhaba arkadaşlar Sizlere Beyaz Adam Renk Hilesi Paylaşıyorum Sadece 32Bit Global için geçerli 64bit için yapmaya çalışmayın bozulabilir yada çalışmaz
Ekli dosyayı görüntüle 84094
Warning;
- Lütfen Yan hesaplarinizda Test ediniz
- Tüm sorumluluk size aittir !!!
- Please test it on your side accounts.
- All responsibility belongs to you !!!
Last Update/Son Güncelleme: 23.01.2023
Status/Durum: Working/Çalışıyor
Version/Versiyon: 2.4 (32BitGlobal)
Operating System/ÇS: Android&İOS
BEYAZ ADAM (WHİTE BODY)
60-90 FPS
Oyunu Siliniz
Oyunu 32bit (APK/OBB) olarak indirin
https://memoryhackers.org/konular/p...al-game-files-orijinal-oyun-dosyalari.254392/
İndirmiş olduğunuz OBB dosyasını Android/OBB içine "com.tencent.ig" klasör oluşturun ve içine taşıyın
OBB dosyasının sonundaki .7z Siliniz ve dosya adı "main.17100.com.tencent.ig.obb" olsun
APK'yı kur, aç,güncelle
ÖNEMLİ: 1- Oyunu yeniden başlatın uyarısı geldiğinde
2- oyunu kapatın
Unlock60FPS dosyamızı android/data/com.tencent.ig/ içine taşı ve değişiklik isterse onayla
ProgramBinaryCache dosyasını Android/data/com.tencent.ig/files/ içine taşı değişikleri onayla
Oyuna gir ve keyfini çıkar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rica ederimdeneyeceğim teşekkür ederim
Yeşil adamda aynı kanka Xiaomi red mi note 9 proda olmamaktadir@gbsupmatik12 yanlış yapıyor olmalısın belki de olmuyordur senin cihazda
Yeşil adam AKP'li kesin olur ama beyaz adamı kopya verdim o olmayabilir