Satıldı ✅ Pubg Mobile 3.6 Bypass ⭐️| ESP MOD SKIN MAGIC |⭐️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kullaniciya 1 dakikalik mute attik adam sunucudan çıktı nasıl bi destek yapayım videodaki gibi yap diyorum , ban yedim diyo videodaki gibide yapmamis
Konuşmaları video halinde atabilirim ürünü test ettiğimde bypass çalışmıyordu ve sonrakindeki uslup ve davranışlarından dolayı para iadesi yapmasını talep ediyorum. Aksi takdirde daha fazla kişiyi mağdur etmeden forumdan yasaklamanız gerekir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Konuşmaları video halinde atabilirim ürünü test ettiğimde bypass çalışmıyordu ve sonrakindeki uslup ve davranışlarından dolayı para iadesi yapmasını talep ediyorum. Aksi takdirde daha fazla kişiyi mağdur etmeden forumdan yasaklamanız gerekir.
Size dün açıklama yaptık ürün açık durumda kardeşim varsa sorunun at any desk kurayim bidaha yazma yeterki

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Size dün açıklama yaptık ürün açık durumda kardeşim varsa sorunun at any desk kurayim bidaha yazma yeterki
Takıldığı tavır ortada yazışmaların da video kaydını baştan sona moderatöre atabilirim. Gerekli işlemi yaparsanız sevinirim. Anlayışınız için teşekkürler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ürün aktif diyoz kanka sorunlumusun?
Aldığımda sorunsuz çalışmıyordu sorunlu musun diyor hala sorunlu olanı forumun kara listesine girince göreceksin.

Aldığımda sorunsuz çalışmıyordu sorunlu musun diyor hala sorunlu olanı forumun kara listesine girince göreceksin.
Bu şahısla daha fazla diyaloğu uzatmayacağım forum üzerinde geçen konuşmalar bile yeterli sattığı ürünün arkasında durmuyor. Ürünü kullanmamama rağmen sattığında bypass özelliği bakımda olmasına rağmen iade sağlamakta yardımcı olmadı. İnceleyip gerekli işlemleri yaparsanız sevinirim.

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
1 HİZMET YILI

Bu şahısla daha fazla diyaloğu uzatmayacağım forum üzerinde geçen konuşmalar bile yeterli sattığı ürünün arkasında durmuyor. Ürünü kullanmama rağmen sattığında bypass özelliği bakımda olmasına rağmen iade sağlamakta yardımcı olmadı. İnceleyip gerekli işlemleri yaparsanız sevinirim.
KARDESIM BENIM BYPASS SEN ALDIGINDA AKTIFTI ANLADINMI SEN BYPASSIZ OYUNA GIRIP BAN YEDIGIN ICIN . KONUSTUN . SONRA SANA NASIL OLUCAGINI TEKRARDAN BELIRTTIM OYLE GIRIS YAP DEDIM OZAMANDA KEY AUTH PANELI BAKIMDAYDI 1 SAATLIK BIR BAKIM VE ACILDI ZATEN SANA 1 DAKIKALIK MUTE ATTIK SUNUCUDAN CIKTIN GITTIN dd

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ürününle ilgili gerekli desteği sağlamayacaksan seni forumdan süresiz şekilde banlayacağım. Üslubuna ve hareketlerine dikkat et fazla gözüme batıyorsun. Bugün içerisinde kullanıcının mağduriyetini gider yoksa gerekli işlemleri ben yapacağım.
Selamlar tekrardan, kendisi ücret iadesi yapmadı. Takıldığı üslup da ortadadır. Discord üzerinde de kendisi ile yaptığımız konuşmanın ekran kaydını özel mesaj yöntemi ile ilettim. Bu şahıs ile ilgili işlem yaparsanız sevinirim. Anlayışınız için teşekkürler.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Adama ödeme yaptık ne geri döndü ne de hileyi teslim etti cevap bile yazmadı gerçekten bu dolandırıcıya görmeyen adminlere şaşırıyorum
BU ADAM DOLANDIRICI DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...