- Yasaklandı
Banlı Üye
Pubg Mobile dan 5 saat ban yedim bunu kaldırmanın bi yolu varmı eskı bypass yontemlerınde nasıl yapıyorduk
10 YIL Yemedım 5 saat yedimKaldıramazsın dua et 10 yıl yemişsin şunu artık anlayın arkadaşlar hiçbir şekilde ban kaldıramazsınız
ıstemcıden kaynaklanan verı sorunu nedenıyle baglantınızı sonlandırdık sabah 8 de acılcak dıyorbanı neyden yedin ne yaptın
Bende diyorum ki iyi ki 10 yıl yemedin ama banı kaldıramazsın bunu belirteyim10 YIL Yemedım 5 saat yedim
Post automatically merged:
ıstemcıden kaynaklanan verı sorunu nedenıyle baglantınızı sonlandırdık sabah 8 de acılcak dıyor
iki ayrı hesabım var ve ikisi de full. dün ikisi de banlandı. Biri 5 saat diğeri 10 YIL.Kaldıramazsın dua et 10 yıl yemişsin şunu artık anlayın arkadaşlar hiçbir şekilde ban kaldıramazsınız
banı kaldırıyorum temp logları falan temızleyıpde gene yıyorum işte biryere log dosyası atmıs ordan banı verıyorBende diyorum ki iyi ki 10 yıl yemedin ama banı kaldıramazsın bunu belirteyim
Sıralama bugu o kardeşim birdaha maalesef asla rank kasamazsın geçmiş olsunarkadaslar dün saat 1.30 gibi 5 saat lik ban attı fakat bu sefer sıralamadaki puanım yükselmiyor neden olabilir ?