pubg mobile 5 saat ban??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
yok kanka ya memory deydı baska da kullanmadım yeni sezonda dahi kasamazmıyım
sanırım hayır veya oladabilir o kadar bilmiyorum ama bir konuşmada gördüm herkes benim dediğmi diyordu. bir daha açılmaz diye belki bildiri atarsan sana yardımcı olurlar. umarım yeni sezonda açılır :)
Post automatically merged:

yok kanka ya memory deydı baska da kullanmadım yeni sezonda dahi kasamazmıyım
birde hileyi çok mu belli ettin naptın? bende kullanıyorum 1 senedir hiç bi sorun yaşamadım banada söylersen ona göre kullanmaya dikkatli olayım :):

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sanırım hayır veya oladabilir o kadar bilmiyorum ama bir konuşmada gördüm herkes benim dediğmi diyordu. bir daha açılmaz diye belki bildiri atarsan sana yardımcı olurlar. umarım yeni sezonda açılır :)
güncelleme bekle diyorlar bu sezonluk oluyormuş güncelleme gelirse düzeliyormuş

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
iki ayrı hesabım var ve ikisi de full. dün ikisi de banlandı. Biri 5 saat diğeri 10 YIL.
bypass falanmi yaptin oyun durduk yere atmaz 1 ve 2 kere ban atiysa sikinti yok 3.ye ban atarsa 10 yil yersin benim basima geldi bisey kullandiysan bypass falan affetmiyo direk ban oynadigin oyun yarim saat surmez bak diyim

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
önemli değil hocam sadece fikir alışverişi olması yeterlı :) o zaman rank kasmaya hic gerek kalmadı bu sezon
sanırım öyle tekrar geçmiş olsun da sorumun cevabını alamadım :D hile olarak neler açıktı bende dikkat edeyim nasıl yedin o spamı ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sanırım öyle tekrar geçmiş olsun da sorumun cevabını alamadım :D hile olarak neler açıktı bende dikkat edeyim nasıl yedin o spamı ?
hiç bir şey açık degildi sadece yer görme vardı o kadar başka da kullanmam hic bi şeyi ama bi anda oyundayken banı attı 5 saat sonra baktım rank yükselmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
o değilde reis ben konuları karıştırmışım boş yere konuşuyoruz 1 saatdir a** dskadjsad
yok la karıştırmamışım pardon. sen yeni mesaj yazmışsın ya bu seferde bundan yedim diye ondan karıştırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...