PUBG Mobile Abartılı hile kullananlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben sadece hileyi radar için kullanıyorum ama şöyle şeylere denk geldim, adam 200 metre uzaklıktan m249 ile duvarından arkasına mermi geçirebiliyor ve 4 kişiyiz hepimizi öldürdü bu tarz hileleri nasıl banlamıyorlar ücretli mi acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ücretli olduğunu sanmıyorum. Günde kaç bin tane report gidiyordur oda tabi ayrı soru. Bence yakalayabildiklerini banlıyorlar

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Evet yaklaşık 30 dakka önce benide duvar arkasından vurdular merak ettim

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ben dediğiniz gibi sadece radar amaçlı kullanıyorum o bile abartılara neden oluyor ki ben sadece asya yada kuzey amerikada görev yapmak için kullanıyorum. Dün açar açmaz 20 kişi öldürdüm 15+ görevini vs yaptım. Millet hiç dinlemiyor ya çatır çutur saydırıyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
duvar arkası vuranların hack ismi cretionhack youtbede araştırın bulursunuz ücretli

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
duvar arkası vuranların hack ismi cretionhack youtbede araştırın bulursunuz ücretli
hocam hilenin o kadarı da abartı oluyor yahu kullanmak değil amacım her geleni de öyle vurursan bi zevki kalmıyor ben neden ban yemiyorlar o kısımda takıldım 110 tane maç yapabilmiş o hile ile ölüm öldürme oranı 18 ya ben Dwordhack ile 4.5 ölüm öldürme oranına sahibim nasıl banlanmıyor bu tipler hala anlamış değilim, her neyse denk geleni reportluyorum ancak bir şey değişir mi bilemem.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Keşke hiç hile olmasa ama malum millet abartıyor oyundan zevk alınmıyor. Tam bırakacaktım ki bu siteyi buldum hileyi denedim zevkime bakıyorum gittiği yere kadar :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam radar olunca en azından hileli adama karşı veya normal oyuncuya karşı gizlenebiliyosun ama bu duvardan vurmak da abartı yani.

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi yalnızca ESP amaçlı kullananlardan birisiyim ve duvardan vurulma konusunda ben de sizinle aynı durumdan muzdaripim. O tarz oyunculara karşı elimden yalnızca ölmek ve rapor etmek geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ben bazen abartmayım diye adamın arkamda olduğunu bildiğim halde ateş etmesini bekliyorum dönmek için. İlk mermide indirdi indirdi yoksa güç yapıp savaşa çıkıyorum :)

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben bazen abartmayım diye adamın arkamda olduğunu bildiğim halde ateş etmesini bekliyorum dönmek için. İlk mermide indirdi indirdi yoksa güç yapıp savaşa çıkıyorum :)
aynen öyle ben custom room girip yayıncıyı ghostluyorum bana gelince hile yokmuş gibi oynuyorum gidince hileyi tekrar açıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Hile ile alakalı değil fakat benim emülatörümde kıyafetlerin çoğu neon yeşil olarak görünüyor. Sebebini bilen birisi var mı? Tencent Gaming Buddy'i sildim tekrar kurdum, güncelledim fakat değişmiyor.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bende sadece ESP icin kullaniyorum, nerede saklandiklarini ve nereden geldiklerini bilmek yetiyor bana, ama gecende beni de tek atista duvar arkasindan vurdular, anlamadim bile ne oldugunu.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bende senin gibi kullanıyordum dostum baya sıkıntılı olanlar var onun için Telefona geçtim daha rahatım :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim de başıma gelmişti. 4 kişilik grup Türk, dedim bunlarda kesin hile var :) birincisi zaten beni görmeden direk arabayla rush atıp öldürmek için geldi, öldü :D. 2.si onu kurtarmak geldi oda öldü. (bayıldı) 3 ve 4 bana sıkmadılar oldukları yerde sabitdiler. sanırım hilenin oyun içinde ayarı ile oynayıp yükselttiler, dağın arkasın da duruyordum, Awm ile dağ arkasından vurdu beni, yanlış yazmadım duvar ev arkası değil. DAĞ'ın arkasından vurdu beni :)

aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Benim de başıma gelmişti. 4 kişilik grup Türk, dedim bunlarda kesin hile var :) birincisi zaten beni görmeden direk arabayla rush atıp öldürmek için geldi, öldü :D. 2.si onu kurtarmak geldi oda öldü. (bayıldı) 3 ve 4 bana sıkmadılar oldukları yerde sabitdiler. sanırım hilenin oyun içinde ayarı ile oynayıp yükselttiler, dağın arkasın da duruyordum, Awm ile dağ arkasından vurdu beni, yanlış yazmadım duvar ev arkası değil. DAĞ'ın arkasından vurdu beni :)
reis insta varsa ver acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...