hocam hilenin o kadarı da abartı oluyor yahu kullanmak değil amacım her geleni de öyle vurursan bi zevki kalmıyor ben neden ban yemiyorlar o kısımda takıldım 110 tane maç yapabilmiş o hile ile ölüm öldürme oranı 18 ya ben Dwordhack ile 4.5 ölüm öldürme oranına sahibim nasıl banlanmıyor bu tipler hala anlamış değilim, her neyse denk geleni reportluyorum ancak bir şey değişir mi bilemem.duvar arkası vuranların hack ismi cretionhack youtbede araştırın bulursunuz ücretli
aynen öyle ben custom room girip yayıncıyı ghostluyorum bana gelince hile yokmuş gibi oynuyorum gidince hileyi tekrar açıyorumBen bazen abartmayım diye adamın arkamda olduğunu bildiğim halde ateş etmesini bekliyorum dönmek için. İlk mermide indirdi indirdi yoksa güç yapıp savaşa çıkıyorum
Evet yaklaşık 30 dakka önce benide duvar arkasından vurdular merak ettim
reis nasıl aldın bende çok istiyorum bi el at insta filen varsaDostum Vip hile ben kullanıyorum ismi "creation" o kullandığı ozellık ya god mode ya da toogle walls
reis insta varsa ver acilBenim de başıma gelmişti. 4 kişilik grup Türk, dedim bunlarda kesin hile varbirincisi zaten beni görmeden direk arabayla rush atıp öldürmek için geldi, öldü . 2.si onu kurtarmak geldi oda öldü. (bayıldı) 3 ve 4 bana sıkmadılar oldukları yerde sabitdiler. sanırım hilenin oyun içinde ayarı ile oynayıp yükselttiler, dağın arkasın da duruyordum, Awm ile dağ arkasından vurdu beni, yanlış yazmadım duvar ev arkası değil. DAĞ'ın arkasından vurdu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?