Pubg Mobile Açıklaması..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Ne kadar doğru bilmiyorum söylentilere göre Pubbg mobile emilatör den kalkcakmış hilenin önüne geçemedikleri için bunlar söylentiler hiç araştırmadım açıkcası bence böyle birşey yapmazlar diye düşünüyorum. Mobilde ise hilenin nerdeyse yok olduğu noktasına kadar önlem alıncağıda belirtilmiş sizce böyle yaparlarmı? Yada sadece millet sussun diye söylenilmiş birşeymi veyatta birisinin uydurmasıylamı çıktı bu söylenti görüşleriniz nelerdir? İyi geceler...

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben kalkacağını düşünmüyorum açıkaçası çünkü baya bir PC kullanıcısı var. Ama kalkması oyunun refahı açısından bence gayet mantıklı :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Soyle yapabilirler PC den girenler sadece arkadas vs. Pc lerle eslesebilirler sadece yada yeni versiyon cikarirlar mesela Pubg lite gibi ama sadece pc icin cikarirlar mobil icin degil mesela Pubg Pc vs.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Soyle yapabilirler PC den girenler sadece arkadas vs. Pc lerle eslesebilirler sadece yada yeni versiyon cikarirlar mesela Pubg lite gibi ama sadece pc icin cikarirlar mobil icin degil mesela Pubg Pc vs.
Zaten oyle mesela ben pcden otomatik eslesmeyle oyuna girersem benim takim arkadaslarmda pcden oynayanlara eslesiyor

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hilenin nasıl önüne geçemiyolarmış ki?

mesela zıplama hilesi, paraşütle atladıktan sonra belli bi yüksekliği geçen oyunculara ban atabilir. Hani kimsenin çıkamayacağı bir çatı vardır. arabayla rampadan uçarakta çıkamıyosundur mesela, çatıya biri zıplama hilesiyle çıkarsa, sen buraya nasıl çıktın diyip ban atabilir?

magic bullet, eğer bir oyunda oyuncu 3 kişiyi çok hızlı bi şekilde düşürüyo veya öldürüyosa ban atabilir. çok iyi oyuncu olmakla ilgisi yok bunun şans eseri olması bile zor geliyo bana. hani hileyi göremiyosun hilenin sebep olduklarından da ban atabilirdi. ama bana izin veriyolar gibime geliyo. o kadar hile var isimlerini şimdi sayamam, oturup hepsinin nasıl çalıştığını inceleyip önüne bariyer koyabilirlerdi.

Hatta o hilelere öyle izin veriyolar ki pubg mobile'da hile ile mücadele eden takım bile kullanıyo olabilir şu an. düşünsene geçen sezonun asya fathilerinden biri aslında seçtiği hilenin ban atmamasını sağlayıp onla giriyomuş falan...

Bence izin veriliyo bunları yapmalarına. ama bir de şu var ki. emülatör oyuncularının hiç birinde eski kıyafetli birileri denk gelmiyo. veya ne biliyim kimsenin silah deseni yok mesela. gelmişsin taç 5 olmuşsun hala silah deseni olmayan kıyafeti olmayan havada uçan adamlar var. tdm moduna giriyorumj mesela anca viktor kıyafeti var. kar98 bile ilk halinde. ban yiyene kadar oynuyolar sonra yeni açıyolar kaldıkları yerden devam.

içerden birine sahip olmak lazım. ben discordlarındaydım pubg nin. denedim insanlarla konuşmayı falan. hiç birinin konuyla alakası bile yoktu. ban yemeyip en iyi hileyle devam edebilmek için içerden bi tanıdık bulmak gerek

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

mesela zıplama hilesi, paraşütle atladıktan sonra belli bi yüksekliği geçen oyunculara ban atabilir. Hani kimsenin çıkamayacağı bir çatı vardır. arabayla rampadan uçarakta çıkamıyosundur mesela, çatıya biri zıplama hilesiyle çıkarsa, sen buraya nasıl çıktın diyip ban atabilir?

magic bullet, eğer bir oyunda oyuncu 3 kişiyi çok hızlı bi şekilde düşürüyo veya öldürüyosa ban atabilir. çok iyi oyuncu olmakla ilgisi yok bunun şans eseri olması bile zor geliyo bana. hani hileyi göremiyosun hilenin sebep olduklarından da ban atabilirdi. ama bana izin veriyolar gibime geliyo. o kadar hile var isimlerini şimdi sayamam, oturup hepsinin nasıl çalıştığını inceleyip önüne bariyer koyabilirlerdi.

Hatta o hilelere öyle izin veriyolar ki pubg mobile'da hile ile mücadele eden takım bile kullanıyo olabilir şu an. düşünsene geçen sezonun asya fathilerinden biri aslında seçtiği hilenin ban atmamasını sağlayıp onla giriyomuş falan...

Bence izin veriliyo bunları yapmalarına. ama bir de şu var ki. emülatör oyuncularının hiç birinde eski kıyafetli birileri denk gelmiyo. veya ne biliyim kimsenin silah deseni yok mesela. gelmişsin taç 5 olmuşsun hala silah deseni olmayan kıyafeti olmayan havada uçan adamlar var. tdm moduna giriyorumj mesela anca viktor kıyafeti var. kar98 bile ilk halinde. ban yiyene kadar oynuyolar sonra yeni açıyolar kaldıkları yerden devam.

içerden birine sahip olmak lazım. ben discordlarındaydım pubg nin. denedim insanlarla konuşmayı falan. hiç birinin konuyla alakası bile yoktu. ban yemeyip en iyi hileyle devam edebilmek için içerden bi tanıdık bulmak gerek
diğer yazdıklarını bilemem ama. o 2. paragrafta yazdığın olay olmaz. mesela 2 gün önce mezarcı adında mobil oyuncu. tek spret 30 mermi ile 3 kişi indiriyor 3 4 sn içinde. adamlarda dip dibe değil yani. gerçekten hakkını verenler var.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI

Saçma tüm hileleri biliyorlar, kullanan o kadar arap var oyuna para döküyorlar biz bypass açınca ban yeriz adamlar bypass+magic+esp+zıplama açıyorlar fakat banı yok neden ? zenginler bu kadar basit.Eğer hileyi önleyeceklerse arapları global sürümden çıkarıp onlara özel sürüm yapmaları gerekir.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
diğer yazdıklarını bilemem ama. o 2. paragrafta yazdığın olay olmaz. mesela 2 gün önce mezarcı adında mobil oyuncu. tek spret 30 mermi ile 3 kişi indiriyor 3 4 sn içinde. adamlarda dip dibe değil yani. gerçekten hakkını verenler var.
haklısın ama oyunun nasıl kayıt tutmadığını anlamıyorum. nasıl göremiyo yani. mesela magic bullet kullananların hepsi skop açmadan vurur hiç dikkat ettin mi youtube videolarının hepsi öyledir? yani nasıl fark etmiyo anlamıyorum. Ben de oyun yaptım unity ile ama hile olsaydı elimden geleni yapardım. bypass kullanmayan işte uyduruk vn dego falan açan adam nasıl ban yiyo ona kafam basmıyo işte. GUCCİ diye bi adam vardı mesela squadda 1 miydi neydi avrupada. bi baktım yok. ban yemiş. bi arkadaşıyla karşılaştım oyunda normal vn izleme kullanıp safe oynuyomuş 6 aydır falan. parayla falan alakası yok bence bunun yani.

Saçma tüm hileleri biliyorlar, kullanan o kadar arap var oyuna para döküyorlar biz bypass açınca ban yeriz adamlar bypass+magic+esp+zıplama açıyorlar fakat banı yok neden ? zenginler bu kadar basit.Eğer hileyi önleyeceklerse arapları global sürümden çıkarıp onlara özel sürüm yapmaları gerekir.
zenginlikle alakası yok aslında onun. bi discord kanalındayım. hergün o magic bullet sağlayan hilelerin günlük veya haftalık bazen saatlik premium keyleri paylaşılıyo. !(hile ismi) yazıyosun indiriyo falan. para vermeden de onu yapabiliyosun.
onlara da o kadar orta doğu açtılar ha. Senin dediğin şu şekilde olabilir. Oyunda bi bölge ülke diye bir şey var ya, orta doğudakiler sadece komşu ülkelerle girebilirdi belki de. bizi nereye koyarlardı bilmem avrupadan da asyadan yerimiz var :D ama araplar için özel sürüm yapsalar bizi de oraya koyarlardı. yurtdışındaki insanlara soruyolar türkiye neresi nece konuşuyolar falan diye youtube'da, adamlar arapça konuşuyolar diyo umk.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bence Kalkmaz Dünya Kadar Para Veren Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...