- Yasaklandı
sana yardımcı olabilirim arkadaşArkadaşlar aimbot ayarı atabilecek kimse var mı
Ayarlıyorum adamın kafasının üstünden geçiyoren iyi ayar kendin deneyerek bulmalısın ama ben 10 yada 11 önerdim
YARDIMCI ol.sana yardımcı olabilirim arkadaşlar
turn off ur antivirusafter enter mh close but not showing esh plz help
Smoothness = 10 works for me fine check & also it depends on mouse dpi or cpi whateverFriends, is there anyone who can set aimbot settings?
evet öyle hassasiyet ayarın kötü ise iyi vurmaz aimbu aimbot ayarı oyun içi hassasiyetin ile de alakalı gibi geliyor
tuş ataması yoksa nasıl kullandın acaba aimbotu çok merak ediyorumEn iyi ayar su kendim kullanarak 2 gunde plat oldum
Tus ataması yok
Head
9
Fov 74
aimbot 10 dan aşşa olmasını tavsiye ederim yoksa adamın kafasın dan
hangısını 10 dan asagı yapmam lazımaimbot 10 dan aşşa olmasını tavsiye ederim yoksa adamın kafasın dan geçiyor
dostum peki hangı tusa alayım caps locka basmayı unutuyorum ve mousenin sol tikini yapsamda awm,m24 vs. silahlarda aimbot olmuyorevet öyle hassasiyet ayarın kötü ise iyi vurmaz aim
Post automatically merged:
tuş ataması yoksa nasıl kullandın acaba aimbotu çok merak ediyorum
ozaman keskin nişancı tüfeklerini kendi elin ile kullan sende ben öyle yapıyorum önemli olan sol mouse ayarlamak çünküdostum peki hangı tusa alayım caps locka basmayı unutuyorum ve mousenin sol tikini yapsamda awm,m24 vs. silahlarda aimbot olmuyor