Merhaba ezpubgm kullanıyorum ben sürekli ancak bugün saat 16:50 gibi ana hesabımda açtım bir sıkıntı çıkar mı diye sormak istedim.Bundan dolayı beni bulup banl
Merhaba ezpubgm kullanıyorum ben sürekli ancak bugün saat 16:50 gibi ana hesabımda açtım bir sıkıntı çıkar mı diye sormak istedim.Bundan dolayı beni bulup banlarlar mı? çok kill almamıştım
(konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)
Merhaba ezpubgm kullanıyorum ben sürekli ancak bugün saat 16:50 gibi ana hesabımda açtım bir sıkıntı çıkar mı diye sormak istedim.Bundan dolayı beni bulup banlarlar mı? çok kill almamıştım
Yorumların neredeyse hepsi yorum kasmak için yapılmış, sistem ban atmadığına göre sıkıntı yok eğer sıkıntılı vuruşlar yapıp videoya alınmadıysanız ban yemezsiniz
Hileyi açtıysan ban yemeyi göze almışsındır zaten çok abartmadıysan pek bir şey olacağını sanmam bir daha ki sefer main hesabında açmak yerine smurf bir hesap açıp onula oyna.