PUBG Mobile Hile KEY Karşılığında Tasarımcılık + Editörlük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Yaklaşık 5 yıldır bu işler (Tasarımcılık, Editörlük) ile uğraşmaktayım, Şu an bir emülatör hilesi satışı yapan isimler ile çalışmak istiyorum benimle çalışan kişilerin satışını arttıracağımı kesinlikle belirtmek isterim.

Neler yapabilirsin?:

İlgi çekici yabancı başlıklar ile kullanıcıların dikkatini çekebilecek ekleyebilirim.

Tasarım bölümünde, videolarınıza aşırı ilgi çekecek küçük resimler yaparak ilgili kişilerin ana sayfasına/keşfetine düşecek tasarımlar yapmak ve videoyu izlemeye teşvik etmek,

Montaj bölümünde, genellikle highlight şekilinde videolar hazırlayacağım arka plana yabancı şarkılar eşliğinde akıcı ve renk ayarları dikkat çekici şekilde hazırlamak, yabancı şarkılar koymamın sebebi eğer yabancı şarkılar sizin videolarınızı dünya geneline aktarmayı sağlar bu sayede hilenizi daha fazla kişi satın almayı planlayacak,

Bedava mı yapacaksın?:

Aslında pek bir kazancım olmayacak, 2 gün ara ile oyun içerisinden hile ile kesitler çıkartıp montajlayacağım, küçük resimini ayarlayacağım ve 2 gün arayla atmamın sebebi kesit çıkartma süresi olarak düşünebilirsiniz. Yaptığım her video başına 3 günlük HİLE KEY'i vereceksiniz, bu sayede kesit çıkartma işlemini tamamlamış olacağım ve fazla kaybınız olmadan bu işleri neredeyse bedavaya bana yaptırabileceksiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Başka türde videolar isterseniz tabii ki onlarıda yapabilirim.

Bana ulaşmak için (discord adresim): .wreux

Konu eğer yanlış yere açıldıysa özür dilerim, moderatörler düzeltir ise sevinirim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle konu doğru yerde bu tarz hileleri yapan kişilerin genelde sağlam bir editörcüleri oluyor hocam burdanda çıkabilicek bir şey değil daha çok yabancılara başvurman gerekiyor veya tradehub kısmında pubg mobile hileleri satan kişiler var özelden mesaj atarsan onlarda sana güzel bir dönüş yaparlar.

Üye
2 HİZMET YILI
Öncelikle konu doğru yerde bu tarz hileleri yapan kişilerin genelde sağlam bir editörcüleri oluyor hocam burdanda çıkabilicek bir şey değil daha çok yabancılara başvurman gerekiyor veya tradehub kısmında pubg mobile hileleri satan kişiler var özelden mesaj atarsan onlarda sana güzel bir dönüş yaparlar.
Ben gerçekten işinin ehli bir kişiyim eğer yapamayacak olsam konuyu açmazdım, önerilerin için sağol ama ben türk kişiler arıyorum iletişimin daha düzgün olması için.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben gerçekten işinin ehli bir kişiyim eğer yapamayacak olsam konuyu açmazdım, önerilerin için sağol ama ben türk kişiler arıyorum iletişimin daha düzgün olması için.
yapamayacaksın demedim hocam doğrudur işinizin ehlisinizdir trade hub kısmında pubg mobile hilesi satan bir kaç kullanıcı gördüm onlarla özelden konuşma başlatıp yazmayı denermisiniz.

Üye
2 HİZMET YILI
yapamayacaksın demedim hocam doğrudur işinizin ehlisinizdir trade hub kısmında pubg mobile hilesi satan bir kaç kullanıcı gördüm onlarla özelden konuşma başlatıp yazmayı denermisiniz.
Tabii bir kişiyle denedim daha mesajımı bitirmeden engelledi :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hacı sana pubg mobile yetkililerin yayıncılar a sattığı hileden lazım oda baya para yani şu anda 3500dolar falan ama ban rızkı 0 tr de çoğu demiyim ama var yayıncılar icinde

Üye
2 HİZMET YILI
Polemik yaratmazsak iyi olur hocam sağ olun

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kanka öncelikle öf aman aman bir edit görmedim şahsen ayrıca valorantta hile kullanarak çıkardıgın içeriklerden sonra bide ban yedim diye video atman bayaaa komik olmuş bol şans :D :D :D

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka öncelikle öf aman aman bir edit görmedim şahsen ayrıca valorantta hile kullanarak çıkardıgın içeriklerden sonra bide ban yedim diye video atman bayaaa komik olmuş bol şans :D :D :D
Hile kullanarak oynanmış bir video değil ve ayrıca o video benim değil ve aman aman edit konusuna gelince highlight editleri sade olur overedit istesem bende öyle yapardım yani dostum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Her maç hile geliyor sanırım biz farkında değiliz. İzleme hilesi bayağı fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...