cevap vermek ıcınmı verıyon birader hile sitesinde oldugunu unuttun galıba herseye hıle aramyın dıyor bide cık siteden o zaman rahatsızsanoyk knk android hilesi herşeye hile aramayın
bazı programlar sayesinde roota gerek kalmıyor bi ara bu forumda mevcuttu şimdi bilmiyorum yalnız ban riski çok yüksektiandroidde hileyi çalıştırmak için bildiğim kadarıyla root atılmış olması gerekiyor
katılıyorum sana ...cevap vermek ıcınmı verıyon birader hile sitesinde oldugunu unuttun galıba herseye hıle aramyın dıyor bide cık siteden o zaman rahatsızsan
script bulmak sorun değil değişik hostlar kullanmalı.Telefonun rootlu olması lazım ayrıca guncel scrıpler bulmalısın aksı taktırde ban yersin.
kaynak verebılırmısıngameguardıan ve kıllerdrıver ıle yapılan hıleler mevcut kardesım youtube de var ıstersen kaynak ekleyebılırım
yaptığın yorumlarda boşa gidecek ! yorum yapmak için yorum yapmayın ya çözüm arayın soruna yada susun bilader git muhabbet bölümüne bu arada senin sorununa gelince kardeşim bana bi yerden ulaş vereyim hileoyk knk android hilesi herşeye hile aramayın