Pubg Mobile Android hile olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Öncelikle tüm forum üyelerine selamlar. Yazım hatalarım olursa kusura bakmayın. gelelim konumuza.
PUBGM ESP/AIM (Android-GlobaL-1.8 C2-S4 NO ROOT) hilesinin fixlenmesinden sonra aşırı üzüldüm ve yeni hileler aramaya başladım ancak ücretsiz hile yok youtubede sürekli ücretli hile satıyorlar. Merak ettiğim konu ise onlar hile satmaya devam ediyo ve hileleri fixlenmiyo. bu hileninde tekrar düzeltilme ihtimali var demek oluyo sonuçta hileler kökten kaldırılmış olsa onlarda hile paylaşamaz. bu konuda hile ile ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olurum ve varsa ücretsiz hileler lütfen bilgilendirin.

emulatör'de hile mevcut memoryhacker ekibinin android içinde kalıcı bi hile yapmasını aşırı istiyorum saygılar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba SANIRIM forumda paylaşılan FastMod hilesi crackli hile ve Yapımcılar crackli kullanımı engellediler (telegramda buna benzer bi yazı gördüm)

Odin Borson
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sanırım o satanlarda hazır hileleri değiştirerek satmaya çalışıyorlar ben güvenilir olduklarını hiç düşünmüyorum

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hileleri herkesin kullanmasını istememelerinin, rank sınırı koymalarının sebebi bu bir hileyi çok kişi kullanırsa pubg ekibi fark eder hilenin nasıl sızdığını bulur ve kapatır, paralı hileleri az kişi kullandığı için tespit edemez etsede hileye ulaşması gerekir

Fastmod global bir yazılım yapımcısı konuyu paylaşan arkadaş değil global yazılımcının hileyi güncellemesi ve hilenin cracklanması gerekir yani burada üyelerin yapabileceği hiçbirşey yok

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile var ama paralılar dışındakiler safe değil

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bakalım ozaman bekliycez hile çıkana kadar

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle tüm forum üyelerine selamlar. Yazım hatalarım olursa kusura bakmayın. gelelim konumuza.
PUBGM ESP/AIM (Android-GlobaL-1.8 C2-S4 NO ROOT) hilesinin fixlenmesinden sonra aşırı üzüldüm ve yeni hileler aramaya başladım ancak ücretsiz hile yok youtubede sürekli ücretli hile satıyorlar. Merak ettiğim konu ise onlar hile satmaya devam ediyo ve hileleri fixlenmiyo. bu hileninde tekrar düzeltilme ihtimali var demek oluyo sonuçta hileler kökten kaldırılmış olsa onlarda hile paylaşamaz. bu konuda hile ile ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olurum ve varsa ücretsiz hileler lütfen bilgilendirin.

emulatör'de hile mevcut memoryhacker ekibinin android içinde kalıcı bi hile yapmasını aşırı istiyorum saygılar.
elimde bir sürü hile mevcut fakat hepsi root istiyor veya virtual ile no root kullanılabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mobılde ucretsız hıleler ban attıgı ıcın atmıylar herkes paralı hıle yayıyo o hıle bende kulanırdım fıx yemesı kotu oldu

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sonunda :D birisi geldi telefonu rootlamak istemiyorum. Virtual ile kullanmak isterim :D
Post automatically merged:

Knk çıkarsa bike ne üyesin ona bağli çikar banlanmamak için hilenin bulunmamasi için valodaki gibi
Gerekirse :D yorum kasarim yeterki çıksın ve fixlenmesin.
Duyduğuma göre ücretli hileleri crackliyolarmış inş birini bulurum.
Memoryhacker ekibi inş el atar bu işe sevgili KuyuSuyunun paylaştığı hile mükemmel otesiydi aim fenaydı. Kaç saat oynuyodum valla fixlendiğinden berri oyuna girmiyorum.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Zaten forumda başka bir hile var ve ben şuan kullanıyorum. Sadece esp ve bilmediğim bir özelliği daha var

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hileleri herkesin kullanmasını istememelerinin, rank sınırı koymalarının sebebi bu bir hileyi çok kişi kullanırsa pubg ekibi fark eder hilenin nasıl sızdığını bulur ve kapatır, paralı hileleri az kişi kullandığı için tespit edemez etsede hileye ulaşması gerekir

Fastmod global bir yazılım yapımcısı konuyu paylaşan arkadaş değil global yazılımcının hileyi güncellemesi ve hilenin cracklanması gerekir yani burada üyelerin yapabileceği hiçbirşey yok
İlk yazdigina katılıyorum Rank sınırı olmasa durmadan fix ban fix ban bu forumdaki hilelerin bile eanklarinin yükseltilmesi taraftarıyım

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kanka mobil hile cok zor ama zaten sarmazki mobilde hileli oynamak mantıksız geliyor

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sanırım o satanlarda hazır hileleri değiştirerek satmaya çalışıyorlar ben güvenilir olduklarını hiç düşünmüyorum
Bende aynı fikirdeyim birde hilelerine aylık ücret istiyolar bir kaç kişiyle konuştum aylık 100-300 arası gidiyodu fiyatlar. PC alırım emülatör hilesiyle oynarım daha iyi.

kanka mobil hile cok zor ama zaten sarmazki mobilde hileli oynamak mantıksız geliyor
Ben tam tersi düşünüyorum hile olunca çok güzel oluyo telefondan adam vurmak zor birde hileler geliyo karşıya fena sıkıntı oluyo hile şart ben bağımlı oldum.

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
Sonunda :D birisi geldi telefonu rootlamak istemiyorum. Virtual ile kullanmak isterim :D

Gerekirse :D yorum kasarim yeterki çıksın ve fixlenmesin.
Duyduğuma göre ücretli hileleri crackliyolarmış inş birini bulurum.
Memoryhacker ekibi inş el atar bu işe sevgili KuyuSuyunun paylaştığı hile mükemmel otesiydi aim fenaydı. Kaç saat oynuyodum valla fixlendiğinden berri oyuna girmiyorum.
Aynen ya çıksın yeter

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
android hile geliştirmesinin mhde gelebileceğini pek sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...