elimde bir sürü hile mevcut fakat hepsi root istiyor veya virtual ile no root kullanılabilir.Öncelikle tüm forum üyelerine selamlar. Yazım hatalarım olursa kusura bakmayın. gelelim konumuza.
PUBGM ESP/AIM (Android-GlobaL-1.8 C2-S4 NO ROOT) hilesinin fixlenmesinden sonra aşırı üzüldüm ve yeni hileler aramaya başladım ancak ücretsiz hile yok youtubede sürekli ücretli hile satıyorlar. Merak ettiğim konu ise onlar hile satmaya devam ediyo ve hileleri fixlenmiyo. bu hileninde tekrar düzeltilme ihtimali var demek oluyo sonuçta hileler kökten kaldırılmış olsa onlarda hile paylaşamaz. bu konuda hile ile ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olurum ve varsa ücretsiz hileler lütfen bilgilendirin.
emulatör'de hile mevcut memoryhacker ekibinin android içinde kalıcı bi hile yapmasını aşırı istiyorum saygılar.
Merhaba benim yazdığım yazıyı kopyalamışsınızMerhaba SANIRIM forumda paylaşılan FastMod hilesi crackli hile ve Yapımcılar crackli kullanımı engellediler (telegramda buna benzer bi yazı gördüm)
Knk çıkarsa bike ne üyesin ona bağli çikar banlanmamak için hilenin bulunmamasi için valodaki gibiBakalım ozaman bekliycez hile çıkana kadar
GerekirseKnk çıkarsa bike ne üyesin ona bağli çikar banlanmamak için hilenin bulunmamasi için valodaki gibi
Link atarmisin ESP özelliği olan aktif hile görmedim.Zaten forumda başka bir hile var ve ben şuan kullanıyorum. Sadece esp ve bilmediğim bir özelliği daha var
İlk yazdigina katılıyorum Rank sınırı olmasa durmadan fix ban fix ban bu forumdaki hilelerin bile eanklarinin yükseltilmesi taraftarıyımHileleri herkesin kullanmasını istememelerinin, rank sınırı koymalarının sebebi bu bir hileyi çok kişi kullanırsa pubg ekibi fark eder hilenin nasıl sızdığını bulur ve kapatır, paralı hileleri az kişi kullandığı için tespit edemez etsede hileye ulaşması gerekir
Fastmod global bir yazılım yapımcısı konuyu paylaşan arkadaş değil global yazılımcının hileyi güncellemesi ve hilenin cracklanması gerekir yani burada üyelerin yapabileceği hiçbirşey yok
Sanırım konu değişmiş bulamadım tekrar daha 3 4 gün önce indirmiştim zaten. apk ve obb indiriyordunLink atarmisin ESP özelliği olan aktif hile görmedim.
Bende aynı fikirdeyim birde hilelerine aylık ücret istiyolar bir kaç kişiyle konuştum aylık 100-300 arası gidiyodu fiyatlar. PC alırım emülatör hilesiyle oynarım daha iyi.Sanırım o satanlarda hazır hileleri değiştirerek satmaya çalışıyorlar ben güvenilir olduklarını hiç düşünmüyorum
Ben tam tersi düşünüyorum hile olunca çok güzel oluyo telefondan adam vurmak zor birde hileler geliyo karşıya fena sıkıntı oluyo hile şart ben bağımlı oldum.kanka mobil hile cok zor ama zaten sarmazki mobilde hileli oynamak mantıksız geliyor
Aynen ya çıksın yeterSonundabirisi geldi telefonu rootlamak istemiyorum. Virtual ile kullanmak isterim
Post automatically merged:
Gerekirseyorum kasarim yeterki çıksın ve fixlenmesin.
Duyduğuma göre ücretli hileleri crackliyolarmış inş birini bulurum.
Memoryhacker ekibi inş el atar bu işe sevgili KuyuSuyunun paylaştığı hile mükemmel otesiydi aim fenaydı. Kaç saat oynuyodum valla fixlendiğinden berri oyuna girmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?