Arkadaşın Dediği Doğru Royal Pass Aldıktan Sonra Görevleri Yap Diğer Sezonda Bedava Veriyor Dediği gibiHocam Royal Pass Aldıktan Sonra Bütün Görevleri Yaparsan Sana Bidaki Sezonu Bedava Veriyor Hep Böyle Devam Ediyor Alabilirsin Yani
İşin zor tarafı şimdi alsam bi hafta da tüm görevleri yapamam siz ce 7.sezonda mı alsamArkadaşın Dediği Doğru Royal Pass Aldıktan Sonra Görevleri Yap Diğer Sezonda Bedava Veriyor Dediği gibi
İyi şeyler veriyorsa al derimİşin zor tarafı şimdi alsam bi hafta da tüm görevleri yapamam siz ce 7.sezonda mı alsam
Senin Yerinde Olsam Diger Sezon Yani 7 Sezonda Alırdım 1 Hafta Kalmış Deymezİşin zor tarafı şimdi alsam bi hafta da tüm görevleri yapamam siz ce 7.sezonda mı alsam
6.sezonu mu alayım?İyi şeyler veriyorsa al derim
Zaten ben öyle düşündüm diğer hesap 6. Sezon aktifti malum ban yediSenin Yerinde Olsam Diger Sezon Yani 7 Sezonda Alırdım 1 Hafta Kalmış Deymez
Hocam En İyisi Budur Benim Düşüncem6.sezonu mu alayım?
Post automatically merged:
Zaten ben öyle düşündüm diğer hesap 6. Sezon aktifti malum ban yedi![]()
UC var şuan almadım hocam bi sizlere sorup öyle hareket etmek istedimSezonun Bitmesine Çok Az Kaldı Bidaki Sezon Alsaydın Daha Mantıklı Olurdu
Doğrudur hocam ben eski hesapta da vardı ban yiyince çare yeni hesap açmak oldukardeşim en iyisi 600 uc ye royale pass satın al zaten sana fazlasıyla veriyor yani diğer sozenuda alabilirsin hediyelerle
Post automatically merged:
ben 5 gün önce aldım ve şuan 70 levelim hem hediye kazandım hemde diğer sezon için elimde uc var sadece verdiği hediyelerden , tabii harcama uc leri diğer sezon için saklarsın
1 hafta için değmez yaniBu sezon alma 100RP olabilmek için elite royale pass alman gerekecek öbür sezon al