Pubg Mobile Anlık Olarak Çalışan Sekmeme Hilesi Varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Pubg Mobilede Sekmeme Hilesi Varmı Anlık Olarak Belirtirseniz Sevinirim

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla gg isimli programda sc ile var ama ban yeme olasılığın fazla iyi forumlar.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
valla ben bulamadım bulursan yazar mısın dostum aımbot calısmıyor hıcbırınde

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Evet game guardian ile yapılıyor telefonda bizzat işin içindeydim antiban yazılımı falan yazıyordum antiban için lib yada host kullanılıyor mobilde eğer host yada libin kaliteliyse ban yemezsin asa kadar kasıp anca ban yiyen arkadaşlarım var ama host veya libin kalitesizse ban yersin pc versiyonda varmı bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet game guardian ile yapılıyor telefonda bizzat işin içindeydim antiban yazılımı falan yazıyordum antiban için lib yada host kullanılıyor mobilde eğer host yada libin kaliteliyse ban yemezsin asa kadar kasıp anca ban yiyen arkadaşlarım var ama host veya libin kalitesizse ban yersin pc versiyonda varmı bilmiyorum
Usta emulatör için sekememe hilesi yok valla esp var aimbot var paralı hilelerde magic bullet var ama no reocil yok bir tane hilede var ama aylık 200 tl sekmeme olunca en kötü aimbot olsa bile çok farkediyor çoğu ücretsiz hile aimbotu elle oynamakdan kötü niye bro bilgin varmı 2 3 tane hile denedim aimbotları leş ve hiçbir hilede yok no reocil hilesi yapması cidden zormu veya bypaslaması emulatör icin paralı hilelerin çoğunda bile yok nerdeyse birtek aylığı 200 tl olan yani 25 dolarlık hilede var :/ '' bu arada sekmemeden kastım ahk script tarzı macro değil nokta gibi sekmeme istersen özelden videosunu atabilirim ''

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sekmeme hileleri ban getiriyor aimbot ve whden daha fazla haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kaç tane denediysem hepsinde ban yedim dikkat edin asıl hesaplarınızla denemeyin arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen ben 4 kere ban yedim sekmeme hilesinde

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Bu forumda yok başka hile sitesi ismi vermek yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...