Onaylı Üye
Pubg Mobilede Sekmeme Hilesi Varmı Anlık Olarak Belirtirseniz Sevinirim
buyur dostum bu güncel olmalıvalla ben bulamadım bulursan yazar mısın dostum aımbot calısmıyor hıcbırınde
Usta emulatör için sekememe hilesi yok valla esp var aimbot var paralı hilelerde magic bullet var ama no reocil yok bir tane hilede var ama aylık 200 tl sekmeme olunca en kötü aimbot olsa bile çok farkediyor çoğu ücretsiz hile aimbotu elle oynamakdan kötü niye bro bilgin varmı 2 3 tane hile denedim aimbotları leş ve hiçbir hilede yok no reocil hilesi yapması cidden zormu veya bypaslaması emulatör icin paralı hilelerin çoğunda bile yok nerdeyse birtek aylığı 200 tl olan yani 25 dolarlık hilede var :/ '' bu arada sekmemeden kastım ahk script tarzı macro değil nokta gibi sekmeme istersen özelden videosunu atabilirim ''Evet game guardian ile yapılıyor telefonda bizzat işin içindeydim antiban yazılımı falan yazıyordum antiban için lib yada host kullanılıyor mobilde eğer host yada libin kaliteliyse ban yemezsin asa kadar kasıp anca ban yiyen arkadaşlarım var ama host veya libin kalitesizse ban yersin pc versiyonda varmı bilmiyorum
agree dudebildiğim kadarıyla gg isimli programda sc ile var ama ban yeme olasılığın fazla iyi forumlar.