Merhaba, anti ban açtığım zaman hile aktif olmuyor ancak antibansız bir şekilde kullanabiliyorum. Bu yüzden 2 hesabım ban yedi direkt olarak oyun algılıyor 4-5 saatten kısa bir sürede kullanır kullanmaz ban yiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu?
Merhaba, anti ban açtığım zaman hile aktif olmuyor ancak antibansız bir şekilde kullanabiliyorum. Bu yüzden 2 hesabım ban yedi direkt olarak oyun algılıyor 4-5 saatten kısa bir sürede kullanır kullanmaz ban yiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu?
sanırım dedikleri gibi onaylı üye olmadığımız içinbendede aynı şekilde windows 7 64 bit kullanıyorum 2-3 saate ban atıyor hile kardeşim
teşekkürlerDostum muhtemelen anti ban açamamanın sebebi seçkin üye olmadığından. Seçkin üye ol anti ban aktif oyna..
Post automatically merged:
Pardon seçkin demişim, onaylı üye olman yeterli.
anti ban açtığından emin oldün akşam oyundayken 3 tane hesap ban attı açıyorum oyunu ban atıyo modem reset atıyom oyunu siliyok geri yoklüyom olmuyo sebep ne olabilir sizce
50 mesajın olması gerekiyor diye biliyorumnasıl onaylı üye olucaz peki kardeşim
çok belli ediyor olabilirsin aimbot açmaanti ban açtıgıma eminim ama neden banlanıyor bilgisi olan varmı
spam yorum yapmayacaksın faydalı mesaj atıcaksın 50 mesaja ulaşınca 1 2 saat içinde onaylı üye oluyorsunnasıl onaylı üye olucaz peki kardeşim
bendede aynı şekilde windows 7 64 bit kullanıyorum 2-3 saate ban atıyor hile kardeşim
wındows 10 kullanıyorum lwl 25 e kadar gelıp ban yıyorumMerhaba, anti ban açtığım zaman hile aktif olmuyor ancak antibansız bir şekilde kullanabiliyorum. Bu yüzden 2 hesabım ban yedi direkt olarak oyun algılıyor 4-5 saatten kısa bir sürede kullanır kullanmaz ban yiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu?