PUBG Mobile artık aimbotlu hileler neden bypass gerektiriyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Önceden aimbot kullanabilmek için bypass kullanmaya gerek yoktu, şimdi bütün aimbotlu hileler bypassız ban yediriyor. Niye öyle? Anti hile korumasını mı güçlendirdiler?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hilelerden ziyade artık oyuncuların tepkilerine bakılıp vanguardları güncelliyolar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
AntiCheat Sistemlerinin Eskisi Kadar Yetersiz Kalmayıp Olmayıp Geliştiği İçindir Diye Düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aimbot legit olmadığı için onu kolayca anlayabiliyorlar bypass olmadan anında ban yedirtiyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
silent aim ya da memory aimbot anticheate daha kolay yakalandıkları için bypass yardımıyla korunuyorlar. çoğu hilede bypass olmadan kullanılmaması bu yüzden öneriliyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aim hilesinin verdiği tepkiyi analayabilecek seviyede artık hile korumaları ondan dolayı ayrı bir gayret gerekiyor aim li hileler yapmak için

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum ilk olarak anti hile yazılımları her geçen gün gelişiyor data topluyor ve insan aiminin bir ortalamasını alıyor ve otomatik ban atıyor hile kullanıyorsan üstüne şirketler Valve gibi değil oyunlarına önem gösteriyor hile yapılmaması için

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
eskiden aimbot yaygin degildi yeni yeni yapilip yayiliyodu, yayilmasi yuzunen farkedildi oyun yapimcilari tarafinan ve buna ozel anti cheat gelistirdiler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hileler çok kolay dedected oluyor artık

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hilene bypass etmezsen hile ile oyun aynı katmanda çalışıyor doğal olarak anticheat uygulamalar da aynı katmanda çalışan diğer programların oyuna etki edip etmediğini kontrol ediyor sürekli bu yüzden artık hilelere dll inject etme gibi bypass yapmak zorunlu hileni oyunun çalıştığı katmandan bir üst katmana çıkarmak zorundasın ki anticheat hileyi algılamasın kısaca

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Anticheat sistemini geliştiriyorlar. Onlar geliştirdikçe hile yapımcıları da bir şeyler çıkarıyor.

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
bazı paralı hilelerde aimbot çöp oyununun gittikçe ban sıstemı daha iyi bir seviyeye gidiyor benim suan kullandıgım hıle var aimbot kullanmıyorum esp oda işimi göruyor fatih oldum zaten

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yayıncıya denk gelirsin adam video alıryordur direk banlatır ama sadece görme kullanırsan ve belli etmezsen hiç bir problem çıkmaz özellikle dword hilesinde efsane bir hile

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
iyi bir oyuncu zaten rakipte aimbot var mı yok mu anlıyor genel olarak mermiler genelde tek noktaya arka arkaya geliyorsa örneğin hs yiyorsan her mermide doğal olarak karşı tarafı reportluyorsun ki video incelemesinde çok rahat belli olabiliyor normal bir insanın ateş etmesiyle aimbot un farkı her zaman belli oluyor mermi aynı noktaya gittiği için her seferinde tespit edilmek zor olmuyor magic bullet i konuya dahil etmiyorum bile bir dönemin efsanesiydi uzak yakın fark etmeksizin açına giren adamı saniyeler içinde yere seriyordun ne günlerdi uçan kaçan zıplayan güzel günlerdi ama inanın herkes temiz ve adil bir oyun oynasa çok daha keyifli oluyor ama tabiki böyle birşey mümkün olmuyor rakip hile olunca eğlence bozuluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aimbot legit olmadığı için onu kolayca anlayabiliyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çünkü artık bazı hileler detecteed oldukları için oyun arka planda calısan programı bıle algılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...