Yapma beBugün oynarsan yarın 10 yıl ban yersin
Maalesef,bizde güncellemeyi bekliyoruzYapma be
Yanlış biliyormuşumFixlenmezse ban yemezsin diye biliyorum.
Esp vs. hiç bişey kullanmadan sadece aim kullansak da banlıyorlar yaniMaalesef,bizde güncellemeyi bekliyoruz
Hileyi aç maça hiç girme yarın yine 10 yıl ban yersin. Hile fixlendiği için otomatik ban atıyorEsp vs. hiç bişey kullanmadan sadece aim kullansak da banlıyorlar yani
Geçmiş olsun ustaFixlendi Hile Royal Pass lı hesap gitti
Anladım dostum eyvallahHileyi aç maça hiç girme yarın yine 10 yıl ban yersin. Hile fixlendiği için otomatik ban atıyor
suan calisiyormu calisiyorsa hangisi 3 tane hile vardi hicbiri calismiyor fixlenmisben sadece esp kullanıyorum hiç ban yemedim aim kullandığım ilk gün ban yedim. aim garanti ban antrenman modunda aimini geliştirip esp aç her maç win
Hile güncellendi dün sitede bulabilirsinban var ama suan hicbir hile calismiyor diye biliyorum bende ban yedim
Post automatically merged:
suan calisiyormu calisiyorsa hangisi 3 tane hile vardi hicbiri calismiyor fixlenmis
varsa linki buraya koy oyunlar bolumunden baktim hala guncellenmemis sana zhmet bekliyorum.Hile güncellendi dün sitede bulabilirsin
Katılıyorum hile güzel memoryhackers`ıda kötülemek istemiyorum ama hile 7-8 maç sonra 10 yıl ban atıyor belki benim hatamdan dolayı ban yiyorumdur ama hiç belli etmiyorum sadece Wh açıyorumBugün oynarsan yarın 10 yıl ban yersin