konuyla azcık alakasız. Güncelleme 16 haziran sabah saat 3 olur olmaz mı gelicek, yoksa 16 haziran bitip 17 haziranın sabah saat 3 ündemi olucak. Neden 3 ü diyorum çünkü yeni gün oyunda sabah saat 3 te oluyor.
Post automatically merged:
discord pubg mobile diye bu kanal var resmi kanalları. orada ban bölümü var. insanların adreslerini alıyosun hangi server falan adını veriyosun sonra videosunu veriyosun. inceleyip banlıyolar. 4 tane magic bulletli banlattım. İster aimbot ister wallhack. videon oldu mu biraz yusuf yusuf olman lazım. Video alınmasına çok dikkat et.
hileyi açabilirsin. hileyi açtığın zamanda hile oyunun kendi koruma sistemlerine yakalanmıyosa istediğini yap. Ama her ne an olursa olsun, ve her ne yaparsan yap, hiç hilen yokmuş gibi davran.
Bypassi kullanan varmi bi net bilgi verebilirmisiniz ona gore oyunu guncelleme yapcamda fix yedimi acaba merak ediyorum bi bilgi verebilirmisiniz bana eger baypass fixlendi ise kaldirayimmi daha denemedim beyler
Bypassi kullanan varmi bi net bilgi verebilirmisiniz ona gore oyunu guncelleme yapcamda fix yedimi acaba merak ediyorum bi bilgi verebilirmisiniz bana eger baypass fixlendi ise kaldirayimmi daha denemedim beyler
benim sorunum bundan 3 gün önce yabancı kaynaklı hile kullandım ve hesabım 10 yıl ban yedi başka hesap açıp güvenli bir hileyle devam ettim oynadım bu defada 3 gün boyunca kaç tane hesap açtıysam 1 günlük veri değişimi banı yedi bu sorunu nasıl çözebilirim ?